Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Інколи живемо собі й не здогадуємося, що, як і чому впливає на наш мозок і відповідно – на поведінку. Книги з сьогоднішньої добірки проллють трохи світла на це. Як на нас впливає реклама, і як цього уникнути, щоб не скуповувати все на своєму шляху? Яким чином на нас тиснуть соціальні шаблони і власні очікування, і як усунути або принаймні зменшити цей вплив? Зібрали для вас 5 книжок від Старого Лева про це.

«Драми довкола реклами. Як реклама потрапляє в наші голови (і залишається в них)», Еріка Файві

У наші часи реклама оточує нас, де б ми не були, захоплює наші думки та міцно засідає в голові. Секрет у методах та інструментах реклами, які впливають на нашу психіку. Кольори, слогани, логотипи тощо – усе це впливає на нас, буквально змушуючи захотіти ті чи інші товари та послуги.  «Драми довкола реклами» розкриває секрети рекламного бізнесу, дає хороші поради з медіаграмотності й допомагає не вестися на рекламні трюки.

«Передбачувана ірраціональність», Ден Аріелі

Ми завжди вважаємо, що повністю керуємо своїм життям та контролюємо кожен свій вибір. Та що як насправді наша здатність тверезо мислити затьмарюється через емоції, соціальні контексти та власні очікування? Ден Аріелі на прикладі експериментів показує, як змінюється людська поведінка, залежно від багатьох факторів.

«WAKE UP! (Прокидаємось!) або Як перестати жити на автопілоті», Кріс Барез-Браун

Коли кожен день здається схожим на попередній, робота виконується немов на «автопілоті», а говорити «ні» стає все важче, на людину стає легше впливати. Тож варто вчасно зупинитись, видихнути і взяти своє життя в руки. Цей практичний посібник допоможе вам у цьому!

«Mindfuck. Як позбутися бар’єрів у своїй голові», Петра Бок

Часто наші внутрішні переконання спричинені не лише вродженими здібностями, але й суспільним тиском, а розпізнати появу бар’єрів у голові майже неможливо. Одна з найвідоміших коучинь Німеччини пояснить, звідки виникає mindfuck, а також допоможе повернути комфортне самопочуття і по-новому поглянути на власні цінності та успіхи.

«Мапа думок», Тоні Б'юзен

Як розібратись у важкій темі, впорядкувати потік думок, вирішити конфліктну ситуацію або просто спланувати свій тиждень? Розібратись з усім цим допоможе система мап думок, що ґрунтується на п’ятдесяти роках дослідження і вдосконалення. Ця система допоможе розібратись як з фактичною інформацією, так і з власними емоціями.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage