Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Білецька Наталія

Вечори стають дедалі довшими – для читання улюблених книг чи перегляду книжкових екранізацій. Зібрали для вас п’ятірку нових серіалів, в основу яких лягли книжкові історії. Тож якщо шукаєте, що цікавенького подивитися, та маєте змогу це зробити – ці серіали для вас!

Розмови з друзями

Серіал від Hulu, ВВС та Element Pictures знятий за однойменним романом ірландської письменниці Саллі Руні, також відомої книгами «Нормальні люди» та «Де ж ти дівся, світе мій прекрасний?».

В центрі 12-епізодного серіалу, як і книги: юна поетка Френсіс та ексцентрична інтелектуалка Боббі. Дівчата дружать ще зі школи й навіть певний час зустрічалися. Після спільного поетичного вечора подруги знайомляться із заможним подружжям, Мелісою та Ніком. Попри різницю у віці та статусі, вони проводять багато часу разом і ведуть дружні розмови про почуття, мотиви людських вчинків, мистецтво, книжки, політику і секс. Між Боббі й Мелісою виникає особливий емоційний зв’язок, Френсіс же тягне до Ніка. З’являється багато недомовок, ревнощів та образ...

Напівлихий: Байстрюк самого диявола

В основі екранізації від Netflix – фентезійна трилогія Саллі Ґрін для старших підлітків «Напівлихий», «Напівдикий» і «Напівзагублений».

Глядачі познайомляться із 16-річним Натаном – незвичайним підлітком, який не вписується в жодну систему – ні в систему простих людей, ні в систему магів, до яких належить увесь його рід. Адже в ньому перемішалася кров матері, Білої відьми, і кров батька – найжорстокішого Чорного чаклуна. Опинившись між двома ворожими кланами, Натан, з допомогою друзів Анналіз та Ґабріеля, намагається знайти своє місце у світі й розкрити свою силу.

Пісочний чоловік

Ще один серіал від Netflix, цього разу знятий за однойменними коміксами, створеними Нілом Ґейманом.

За сюжетом, Морфеус — король снів — потрапляє в увязнення, а світ через його відсутність зазнає страшних змін. Після років ув'язнення він вирушає в подорож світами, щоб знайти те, що в нього вкрали, і відновити свою силу, виправити помилки та навести лад у світі снів і не лише.

Ессекський Змій

Телесеріал Apple TV+, заснований на однойменному романі Сари Перрі.

Серіал розповідає про вдову Кору Сіборн, яка переїжджає з вікторіанського Лондона в невелике село Олдвінтер в Ессексі, заінтригована місцевими забобонами, що в цій місцевості знову з'явилася міфічна істота, відома як Ессекський Змій. Вона починає дивні стосунки з місцевим пастором, але коли трапляється трагедія, місцеві жителі звинувачують її в тому, що саме вона викликала здавалося б міфічну істоту.

Життя за життям

Це телеадаптація однойменного роману Кейт Аткінсон від ВВС.

Розповідає про історію Урсули Тодд, жінки першої половини ХХ століття, яка переживає нескінченний цикл народження, смерті та переродження. Урсула Тодд народжується 11 лютого 1910 року й одразу помирає. Народжується 11 лютого 1910 року й у дитячому віці тоне в морі. Народжується 11 лютого 1910 року й гине під час бомбардування Лондона. Народжується 11 лютого 1910 року, виходить заміж за німця, чаює з Гітлером, гине в поруйнованому Берліні. Народжується 11 лютого 1910 року і...

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage