Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Білецька Наталія

Зараз кожна мить радості дуже цінна, особливо для діток. Тож зібрали для вас трійку цікавезних книг-новинок, які подарують читачам приємні миті під час читання та вкотре нагадають і малечі, і їхнім батькам: важливо залишатися собою і цінувати те, яким ти є, а якщо не піддаватися страху – то перед нами відкриється дивовижний світ!

Чільне фото Photograph Elison

«Зараз щось як розкажу! Весела книжка чудес та історій», Слава Світова

Виявляться, життя може бути геть не таким, як нам про нього говорять. Не всі дівчатка мріють бути принцесами, а навпаки хочуть опанувати фах пожежника, а от лицарі, попри міцну броню, можуть виявитися вразливими. Не всі, ким нас лякали з дитинства, як-от привиди, лихі і ворожі, а натомість феєчки можуть виявитися ще тими злюками!

Нова збірка казок від Слави Світової з барвистими ілюстраціями Олександра Шатохіна вчить не піддаватися стереотипам, а бути собою, не боятися втілювати власні мрії та дослухатися до свого «я». І все це приправлено добротною порцією гумору! Тож цікаво читати буде і діткам, і їхнім батькам!

«Родріго Розбийголова та Малюк, його зброєносець», Міхаель Енде та Віланд Фройнд

Якщо ваші малюки полюбляють різні пригоди та випробування, то ця книга – неодмінно вцілить у їхні серденька. На сторінках книжки ви познайомитеся з допитливим Малюком, який вирушає до Страхолісу, аби познайомитися з Родріго Розбийголовою – найстрашнішим лицарем-розбійником! На своєму шляху він зустрінеться і з принцесою Фліп, і чарівником Рабанусом Рохусом, тут з’явиться і король, і дракон та ще багато інших героїв. Одне слово, Малюку доведеться проявити всю свою сміливість, аби врешті здійснити свою задумку.

За кілька років до своєї смерті автор знаменитої «Нескінченної історії» Міхаель Енде почав писати книжку «Родріго Розбийголова та Малюк, його зброєносець». Він акуратно роздрукував три завершені розділи, однак не встиг дописати історію. Двадцять років по тому Віланд Фройнд завершив його працю. І тепер її мають змогу почитати й українські дітки.

 

«Злюще Цапище», Володимир Рутківський

Ще одна історія, яка доводить: якщо не боятися, можна дізнатися багато цікавого та відкрити для себе цілий світ пригод, радощів і несподіванок! Так сталося і з героєм книги Северинком!

Приїхавши на літо в село до бабусі, Северинко знайомиться із цапом, котрого прозвали Злюще Цапище. Спершу цап добряче випробував на хлопчику свої роги. А далі — цілком несподівано — став найкращим другом Северинка: один пригощає іншого смаколиками з бабусиної грядки, інший натомість смішить хлопчика своїми вибриками. І міцна дружба зав’язалася, і веселе літо гарантовано! А завдяки ілюстраціям Наталі Кудляк ці пригоди Северинка та Цапища читатимуться ще цікавіше!

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage