Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Сергій Мартинюк

Людина-енерджайзер, лідер гурту «Фіолет», арт-директор фестивалю «Бандерштат» Сергій «Колос» Мартинюк встигає творити у різних напрямах а нещодавно вийшла його чергова книжка. В романі «Король дощу» описані стосунки юної пари, а ще їхні переживання на тлі пандемії, взаємини з собою, батьками та соціумом. Атмосфера в тексті знайома і пронизлива, як же завершиться ця історія? Автор привідкриває деталі написання книжки:

***

«Король дощу» був написаний ще навесні 2020-го, в перші місяці самоізоляції. Лаконічна історія (не)любові двох неідеальних людей в декораціях ковідного карантину, напівпорожнього Києва та панічної атмосфери незнання навколо. Цей роман став  хорошою можливістю поговорити про наші стосунки з батьками, пошуки порозуміння між поколіннями, свою соціальну ідентичність та життя, яке безповоротно змінив інтернет.

«Король дощу» стане  останньою книгою в циклі, так званої «трилогії міст», тому на сторінках нового роману вам епізодично зустрінуться кілька персонажів з «Капітана Смутку» та «Рок-н-ролу», але сюжетно ці історії абсолютно не пов‘язані. Тому, якщо ви не читали моїх попередніх книг, не бійтеся почати з «Короля».

Дещо побоююся реакції читачів на невеликі розміри роману, та іншою ця історія, зважаючи на її героїв і епоху, коли все відбувається, бути просто не могла.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage