Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Рік у лісі»: подаруй батькам 15 хвилин тиші
А чи знаєте ви, що у «Видавництві Старого Лева» вийшла унікальна книга для малят, яка не лише дозволить їм дізнатися дуже багато цікавого про пори року, різних тварин і рослин та й про навколишній світ загалом, а й подарує батькам трішки вільного часу? Адже малюки настільки захоплюються розгляданням неймовірних ілюстрацій Емілії Дзюбак у книзі «Рік у лісі», що забувають про все інше. Тож матусі і татусі зможуть присвятити трішки часу собі J
 
«Рік у лісі» — це свого роду календар, створений польською художницею Емілією Дзюбак. Кожен місяць у книзі — детально промальований «кадр» лісу з усіма його мешканцями, зображеними у різних ситуаціях. Завдяки книжці малята пізнаватимуть світ. Вони дізнаються, де мешкають різні тварини, хто з них спить вдень, а хто — вночі. Хто що їсть і як готується до зими. Які звірята і птахи паруються на все життя, а які — тільки на шлюбний період. Чим відрізняються одні тварини від інших. Хто починає робити запаси на зиму ще з літа, а хто є найбільшим лісовим лінюхом. Відповіді на ці та інші питання дітвора знайде на сторінках цієї незвичайної книги.
 
 
Ви можете доручити дитині самостійно досліджувати «Рік у лісі» та дізнаватися про героїв книги.  А можете провести час разом та порозглядати видання всією родиною.
 
«Рік в лісі» - це книга для всіх тих, хто любить природу, навіть для дорослих, - розповідає авторка.  - Я сподіваюся, що їй присвятять свій час не тільки діти, а й батьки, бабусі і дідусі, - вся сім'я. Книга влаштована так, що наймолодший читач може годинами шукати героїв, досліджувати їхню поведінку в різних історіях, ... їхні звички, реакції на мінливість часу доби і року. Завдяки цьому, не тільки діти, а й дорослі дізнаються багато цікавих фактів про життя тварин».
 
 
А наприкінці книги на малят чекає захоплива гра. Мешканців лісу, від маленьких комашок до великих та грізних ведмедів, розділяє лабіринт. І дітворі потрібно пройти цей шлях і допомогти звірятам знайти одне одного. 
 
Читайте і розглядайте «Рік у лісі» та діліться зі Старим Левом враженнями :)
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage