Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Чепурнова Яна
Останні примірники, на які варто звернути увагу
Книги, які залишаються в декількох примірниках, можуть стати справжнім скарбом вашої домашньої бібліотеки. Ми підготували добірку літератури, яку ви, можливо, давно шукали і яка 100% буде цікаво почитати дорослим. Детективні перипетії, історія кіновиробництва чи можливо вірші про знаходження сенсу життя?
 
Ні сонце, ані смерть. Зі щоденників нейрохірурга обкладинка
Повідомити,
коли з'явиться
Ми повідомимо Вас коли з'явиться цей товар на Вашу електронну пошту!
«Ні сонце, ані смерть. Зі щоденників нейрохірурга»
Генрі Марш
 
Лікарі теж люди і можуть допускати помилки, які нелегко виправити, чи ж зовсім неможливо. «Ні сонце, ані смерть. Зі щоденників нейрохірурга» - чесна і правдива автобіографія нейрохірурга з його власними мудрими висновками.

Маючи 40 років лікарського досвіду, про який розповідає у своїй книзі, автор підводить нас до роздумів про сенс життя, про покликання лікаря, про труднощі працівників медичної сфери та чого вартує лікареві бажання врятувати життя пацієнтові.
 
Генрі Марш детально ділиться історіями хірургічної практики у Великій Британії, Непалі та Україні. Проте нічого просто так не буває. Аби краще зрозуміти автора, ми занурюємось у його спогади про дитинство, молодість та професійне становлення. Під час прочитання книги вас чекає зустріч із роздумами про те, що дійсно має значення.
 
Ілюстрована історія кіно обкладинка
Тираж закінчився
«Ілюстрована історія кіно» (від 18 до 100 років)
Адам Оллсач Бордмен
 
Динамічний розвиток кіно вражає! Історія кіновиробництва охоплює трансформації не тільки кінокамер, а й костюмів та декорацій. Проте, якщо все доповнено виразними картинками, історія легше запам’ятовується і ще більше захоплює.
 
Вбивство п’яної піонерки обкладинка
Тираж закінчився
«Вбивство п'яної піонерки» (від 18 до100 років)
Сергій Оксеник
 
Діти і дорослі - різні за віком, однак у кожного своє бачення розслідування злочину.  Багато іронії і не менше ностальгії знайдеться у цьому романі. Події детективного роману розгортаються у невеличкому селі Варварка, що стало несподіваним місцем для розгортання дивних подій. Інколи у злочинах винні не лише люди, а ціла політична система, яку давно огорнула суцільна брехня та наклеп. І тільки діти навіть у таких умовах залишаються чесними та змушені швидко дорослішати. Під час прочитання цього роману, з вами станеться яскрава подорож у життя людей 1950-х, сповнене мальовничих пейзажів та п’янких ароматів. Дружба, родинні стосунки і людина, яка бореться із системою - все це зазнало значного впливу системи.
 
«Хвоя» (від 15 до 100 років)
Павло Коробчук
 
Знайти себе і гармонію - одна з основних цілей життя. Від війни до мудрості і все через любов. І ніяк інакше. Вірші у збірці «Хвоя», як гілочки хвої підкажуть вам шлях до гармонії. Кожен вірш містить відповідь на одне з найбільш хвилюючих питань. Не вистачає лише сотого вірша, який може написати кожен читач, якому підготовлене спеціальне місце - за фортепіано. Звучи, музико! Бо на тебе вже чекають! 
 
Розмови з донькою про економіку. Коротка історія капіталізму обкладинка
Тираж закінчився
«Розмови з донькою про економіку» (від 15 років)
Яніс Варуфакіс
 
Глобальні питання, які впливають на життя людини досить складні. Однак потрібно все доступно пояснити підростаючому поколінню. Чому життя народів у світі відрізняється? Чи врятує світ демократія? Прогрес залежить від наявності грошей чи їх відсутності? Як вижити людині в епоху технологічного прогресу? І найголовніше: чи убережемо ми планету від самих себе? Яніс Варуфакіс на простих прикладах пояснює своїй дочці-підлітку важливі речі. Грецькому економісту допомагають усі: від царя Едіпа до агента Сміта з фільму «Матриця».
 
«Метрофобія» (від 18 до 100 років)
Мирослав Лаюк
 
У другій збірці «Метрофобія» Мирослава Лаюка можна знайти світ, що розпочинається з коротких автобіографічних замальовок. Багатогранність мови створює нам окремий світ, що бере початок від шкільних подвір’їв та добігає аж до різноманітного сонетарію світу Езри, де комфортно буде усім прихильникам популярного нині цього віршованого жанру. Розкоші книжці додають ілюстрації Жанни Кадирової. З одного боку, відбувається увиразнення за допомогою художнього оформлення, а з іншого - дозволяє нам побачити щось нове.У 2015 році ця збірка стала переможцем премії «ЛітАкцент року» у номінації «Поезія».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage