Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Савка Мар`яна

Вже другий рік поспіль я малюю квіти до свого планувальника «Мій квітучий рік». Перший вийшов 2020-го, у часи вже зміненої реальності, коли кожен із нас переживав карантинний стрес, тривогу, невизначеність. Людина – дуже крихка субстанція. В умовах турбулентності потребує ще більше уваги, тепла, захисту.

У ці наші дивні часи складно стає планувати, бо кожної миті всі події можуть бути скасованими, відтермінованими, перенесеними в онлайн-формат. І, як на мене, ще ціннішим стає ведення паперового щоденника, записника, планувальника.

Це дуже важливий момент – попри все, планувати, створювати собі такий захист від непередбачуваних обставин. Плануємо – значить, творимо своє майбутнє.

А з іншого боку, звіряти паперовим сторінкам свої думки, ідеї, плани – то дуже живий та інтимний процес.

Після виходу першого «Мого квітучого року 2021» я отримала багато відгуків від жінок, які творчо підійшли до своїх планувальників і перетворили їх на справжні арт-об’єкти, домальовуючи, додаючи наклейок, створюючи неповторні колажі. Бо кожна жінка творча і має своє бачення, і відтак записник перетворюється на її власний витвір мистецтва.

Попередній планувальник містив мотиваційні вислови – і мої, і моїх добре організованих подруг. Цього ж разу я вирішила поділитися не життєвими висновками, а рядками з власних віршів, адже у поезії завжди так багато прихованих сенсів.

Плануйте, читайте, розглядайте, малюйте, довіряйте йому свої думки.

Що важливо – як і попередній, цей планувальник так само є соціальним проєктом, бо з кожного придбаного примірника 10 гривень іде на добру справу – на закупівлю обладнання для львівської лікарні ОХМАТДИТ, яка має унікальних фахівців і де лікують дуже складні випадки дитячих захворювань.

Гарно бути разом, в одній команді. Плануймо наше майбутнє радісним і щасливим!

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage