Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Білецька Наталія

У цей непростий час потрібно дбати не лише про безпеку, а й присвячувати час відпочинку і ментальному здоров’ю. Наприклад, поспати, коли це можливо, вийти на прогулянку чи зняти стрес за читанням книги. У цій добірці – кілька книг для діток, які допоможуть їм відволіктися від реальності і перенестися у казкові світи.

3-5 років

«Нові казки Старого Лева» – це 12 розповідей сучасних українських авторів та ілюстраторів про героїв, які так полюбились читачам. Одні казки є продовженням улюблених історії, інші – розповідають про окремі пригоди та моменти з життя персонажів, про яких ми з захопленням читали: Старий Лев, Муркавка і Повз, 36 і 6 котів, драконенята, єнотик Бо та інші.

Книги із серії «Мануель і Діді» Ервіна Мозера розповідають про життя двох мишенят та їхні пригоди. Ці історії допоможуть дітям проявляти свою допитливість, знаходити у житті дивовижне, бачити прекрасне і пізнавати нове.

Книга «Сем і Джулія у театрі» Каріни Схапман перенесе маленьких читайликів у світ мишок Сема і Джулії та розкаже про їхню дружбу. А ще запросить порозглядати Мишачий дім та інші місцини, що із пап’є-маше та картонних коробок для своїх симпатичних маленьких сірих хвостатих героїв створила авторка, використовуючи автентичний текстиль 50-70-их років та чудові крихітні інтер’єрні деталі.

6-8 років

«Ківі Ківі» Мирослава Лаюка — зворушлива історія про пташеня Ківі. А ще про справжню, щиру, міцну дружбу, якій не зашкодять глузування та наклепи злих та насмішкуватих істот. Про те, що сім’я — це там, де добре, де тебе люблять і радо приймають, незалежно від того чи вмієш ти літати, якого кольору у тебе оперення і якого розміру твоє тільце. І про те, що мрії здійснюються, варто лише щось для цього робити і повірити у свої сили.

«Єнотик Бо і повіряна куля» та «Єнотик Бо і дивний-дивний сніг» Ірини Лазуткіної познайомлять діток із Бо – маленьким єнотиком, який не боявся мріяти. А ще про його допитливих і вірних друзів – учителя Аса, крота Ома і котика Котю – та постійні пригоди та халепи, в які ці герої втрапляють.

«Хлопчик, який вирощував драконів» – перша книжка в серії британської письменниці Енді Шеперд про Томаса та його дивовижні пригоди з драконами. Друга книга про пригоди Томаса і те, як він жив з драконами також вже є в продажу в електронному форматі. 

 9-12 років

«Дивовтеча» Дженніфер Белл перенесе читачів разом із героями книги у далеке майбутнє, де на них чекають карколомні природи та відкриття! Ця фантастична, неймовірна історія покаже, яку ми маємо силу, коли ми разом, коли спільними зусиллями йдемо до своєї мети, робимо добрі справи і у будь-якій ситуації не втрачаємо оптимізму та почуття гумору! 

«Маламандер» і «Ґарґантіс» Томаса Тейлора. Книги із серії «Легенди Морського Аду» – динамічні та детективні історії, повні загадом, небезпек і навіть монстрів. А ще це книга про дива, щиру дружбу і підтримку там, де ти цього не очікуєш. І про віру – віру у людей та краще майбутнє.

Найвідоміший роман британської письменниці Діани Вінн Джонс «Мандрівний замок Хаула» – книга про любов, молодість, дружбу та справжню сім’ю. А ще це історія про чари, віру та надію. Історія вперше побачила світ у далекому 1986 році, але й дотепер продовжує дивувати маленьких і великих читачів своїм запальним сюжетом і добром на своїх сторінках.

 13-16 років

«У світлі світляків» – фентезійна трилогія Ольги Войтенко, яка познайомить читачів із Тімом, Максом, Євою-Лізою, Анною та Ніком. Коли у світі зникає світло, а всі дорослі засинають, дітям доведеться знайти одне одного, розкрити чимало таємниць і дізнатися, що ж таки трапилося.

«Вартовий брами» Зірки Шевченко – захоплива історія про двох підлітків, що опиняються у… середньовічному Лангедоку. Перенісшись просто у вир Альбігойських воєн на півдні Франції, їм доводиться пережити чимало небезпечних пригод. Вони ризикують життям, рятуючи нових друзів від інквізиції, і відкривають неймовірну сімейну таємницю...

«Трикутник Зевса» Андрія Бачинського – не тільки захоплива історія про пригоди та мандрівки в часі, а й пізнавальна книга, яка розкриє чимало цікавинок про геометрію! Завдяки цій книзі і разом із головним героєм Теодором читачі випробують себе на мужність, сміливість та завзятість. Не боятися, вірити у себе і сміливо йти вперед – три сторони трикутника, на якому базується успіх!

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage