Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Рудюк Анастасія

Нещодавно в прокат вийшов фільм «Люблю тебе ненавидіти», який, за оцінками відео з ТікТоку, став однією з найкращих романтичних комедій за останні роки. Схоже, що настає епоха ромкомів, людям знову потрібні гарні історії про любов з обов’язковим хепі-ендом. Так, щоб посміятися, трішки позлитися чи поплакати, але наприкінці обов’язково порадіти за головних героїв.

В передчутті Дня святого Валентина Старий Лев підготував для вас добірку книг про кохання, з якими ваші вечори стануть трішки світлішими. Тому вмикайте пісню Unwritten і гайда підбирати вашу нову романтичну книжку!

   

28: Наступного літа в той самий час

«28: Наступного літа в той самий час» Елін Гільдербранд

Історія про кохання, яке  міцнішає з роками, відданість традиціям та дружбу. 

Меллорі та Джейк випадково зус­т­рілися у пляжному котеджі на парубоцькій вечірці її брата. За один вечір пара зблизилась і розповіла одне одному про все: проблеми, очікування та мрії. І вони домовляються щороку зустрічатися в той самий час і в тому ж місці — як у старому фільмі. Ці теплі, але дивні зустрічі тривають багато років. Чому всі ці роки вони відмовлялися від чогось більшого? 

  

Кондитерка-втікачка

«Кондитерка-втікачка» Луїз Міллер

Роман про любов, відчуття дому, пошуки себе і свого місця в житті.

Олівія Ролінґз — талановита шеф-кухарка, яка раптово в один день підпалює не лиш фламбований десерт, а й ресторанну залу. Олівія бере все і просто тікає, бо хоче почати нове життя без невдалих стосунків та випадкових пожеж на роботі

Олівія переїжджає в тихе містечко Гатрі, що у Вермонт, і починає працювати у старенькому готелі «Цукровий клен». Дівчині доведеться подорослішати й усвідомити: не потрібно тікати від своїх проблем, невдалих стосунків чи дружби.

   

Обери мене

«Обери мене» Кейт Стейтман-Лондон

Роман про впевненість в собі, бодипозитив, визнання та, звісно ж, кохання.

Бея — відома «плюс-сайз»-блогерка. У неї багато друзів, тисячі підписників та вщент розбите серце. Головня героїня обожнює шоу, де холостяк обирає собі пару. Але Бею дратують стандартні уявлення про жіночу красу, де жінка худорлява, конвенційно красива та стереотипно жіночна.

І ось одного разу Бею покликали на шоу на роль холостячки в оточенні чоловіків. Звісно ж, вона не може відмовитись!  Дівчина потрапляє у вир хейтерів, сексуальних чоловіків, пригод та можливості знайти реальне кохання посеред казки, створеної для телебачення.

  

Вибачте, на мене чекають«Вибачте, на мене чекають» Аньєс Мартен-Люган

Роман про те, як амбітна кар’єристка зцілює своє розбите серце та знаходить своє кохання.

Переклачка Яель живе лише роботою, кожен її день спланований, а найулюбленіші її речі — робочий ноутбук та підбори. Вимогливий шеф її дуже цінує, клієнти обожнюють, а колеги побоюються. 

Рідні та друзі давно вже забули, коли її бачили без телефона в руках, а з домашніх посиденьок Яель за першої ж нагоди втікає зі словами «на мене чекають». Річ в тім, що молодій та веселій Яель колись розбили серце і тепер вона вирішила збудувати навколо себе стіну, щоб її ніхто більше не зранив. Але чи вдасться Яель знову знайти себе, зцілити серце та стати щасливою? 

   

Гіпотеза кохання

«Гіпотеза кохання» Алі Гейзелвуд

Роман про те, як фальшиві стосунки за домовленістю можуть перетворитись у справжнє та щире кохання.

Олівія Сміт — біологиня, в якої чіткі пріоритети: здобути докторський ступінь, стати успішною науковицею, змінити світ на краще. От тільки стосунки та чоловіки в її плани не входять. Але найкраща подруга Олівії так набридає з тим, що дівчина вирішує завести фіктивний роман з професором Карлсеном. 

І тут починається біологія, Стенфорд, поцілунки! Раптом Олівія помічає, що її несправжній бойфренд чуйний і врівноважений хлопець… із кубиками пресу (о боги!). Щойно маленький експеримент виходить з-під контролю, а теорія романтики розбивається на друзки, як Олівія розуміє: дослідження власного серця під мікроскопом буде складнішим за гіпотезу кохання!

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage