Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Хоменко Марія

Дуже важливо виховувати любов до природи й бережливе ставлення до довкілля з самого малечку. Книги чудово допоможуть впоратись із цим завданням! Сьогодні, у Міжнародний день екологічних знань, зібрали для вас видання про екологію та захист довкілля для дітей та підлітків.

Серія «Місія “порятунок”», Євгенія Завалій

Книги письменниці та активістки Євгенії Завалій із серії «Місія “порятунок”» привертають увагу маленьких читачів і читачок до важливості гарного ставлення до тварин та розповідають про потребу в їхньому збереженні. Кожне з цих пізнавальних видань розказує про серйозні речі: небезпеки, що загрожують тваринам, їх порятунок від жорстокого ставлення чи навіть вимирання та про важливість усіх живих істот на планеті!
Окрім цього, маленькі читайлики дізнаються багато цікавих фактів про ведмедів, бджілок та дельфінів.

«Примари Чорної діброви», Андрій Бачинський

У книзі захопливий сюжет переплітається з екологічною проблемою – вирубкою лісу.

Роман їде в село на канікули, де дізнається, що якісь чужинці захотіли вирубати Чорну діброву та знищити ріку. Місцеві мовчать. Вони не вірять, що їм під силу щось вдіяти, ще й обіцянки басейнів і аквапарків такі заманливі... Та хіба це замінить старі розкішні дуби та їхню ріку? Друзі не можуть стояти осторонь і, озброївшись порадами дідуся Андрія та великого китайського полководця Сунь Цзи, беруть справу у свої руки. Чи вдасться їм завадити великій вирубці?

«Книжка про сміття», Галина Ткачук

Ця книжка про те, що ми виносимо з нашого помешкання у сміттєвих пакетах і викидаємо у бак. Про те, що зустрічає нас, коли ми приходимо на пікнік до лісу. Про те, що пропливає повз нас у річці або в морі. І про те, що може заполонити всю нашу планету.

  • чим сміття небезпечне, а чим – корисне;

  • що відбувається з ним після того, як ми його викинули;

  • у чому полягає сміттєва проблема, та як кожен з нас може допомогти її вирішити

Про це все дізнаєтеся з «Книжки про сміття»

«Ловець пластику та інші професії майбутнього», Софія Россі, Карло Канепа

Як ловець пластику може рятувати океани від забруднення? Чи вдасться клонувальнику вимерлих видів зберегти ті, яким загрожує небуття? Завдяки цій книжці ви дізнаєтеся, що за кілька років, можливо, матимете змогу відроджувати біологічні види, що вимерли багато тисяч років тому, чи будувати будинки в неможливих місцях, або ж очищувати повітря, яким дихаємо.

Книжка змусить задуматись, як екологічні проблеми сьогодення можуть вплинути на наше майбутнє, та що з цим робити вже зараз.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage