Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Дудник Владислава

Продовження пригод Рені, Артура та Сесілії із книги Дженніфер Белл «Дивовтеча» не так давно вийшло друком у Видавництві Старого Лева! Тепер, замість комп’ютерних ігор, головним героям доведеться згадати відомі (і дізнатися про нові) легенди усього Видимого Всесвіту! РПГ (реальні пригодницькі ігри) у 25-му столітті – це ще той виклик! Читай «Легендаріум» разом із нами!

 

Турнір Айронтайда

 

« – Байдуже, де ми є – пробурмотіла Реня…

– Мене більше непокоїть те, коли ми є».

 

Уявіть лише собі: ось ти із найкращими подругами влаштовуєш конкурс із обжирання готдогами, а через кілька хвилин – вже опиняєшся бозна у якому часі і просторі!  

«Зник Ренин сад. Вони тепер стояли на бетонній підлозі якогось просторого складу, заставленого величезними стелажами. Зі стелі звисали світильники, тьмяно освітлюючи сотні металевих ящиків, вишикуваних різнокольоровими рядами – синіми, зеленими й червоними….

… Артур волів би сказати щось підбадьорливе, але не бачив нічого позитивного в цій кошмарній ситуації. Він не знав, де вони опинилися, як сюди потрапили і скільки їм відміряно часу для того, щоб повернутися додому. Правду кажучи, він був упевнений лише в одному:

… розпочався зворотний відлік».

Так, тінейджери Артур Ґіллеспі, Сесілія Мадакі та Реня Вільямс, здається, просто магнітом притягують до себе дахозносні пригоди та реальні небезпеки.  

Вибратися із 2493-го року, із реальної пригодницької гри під назвою «Легендаріум» можна лише одним  способом: знайшовши часоключ версії 2.0. А для цього – треба взяти участь у змаганнях Айронтайда, де у прямому сенсі оживають легенди, а сам квест транслюватимуть у прямому ефірі на «Шоу Лазаря»!  

Їхні суперники вже неодноразово перемагали у таких змаганнях: відважна Єсенія Кольт та чемпіон Айронтайда-2491 Грифон Рамзі…  Як обійти справжніх чемпіонів ер-спорту?!

«У чорному квадраті Артур упізнав Грифона Рамзі. Його косички були перев’язані стрічкою з одного боку голови, і мав він на собі той самий бронежилет, що й на його голографічній статуї. Іншою самостійною квестеркою в жовтому квадраті була агресивна з виду молода світловолоса жіночка. Її яскраво-жовтий комбінезон був обліплений логотипами різних компаній, і вона позувала з химерним бульбашкоподібним пістолетом у руках, на якому з одного боку був напис «Маґмафло-3000. Вона називалася Єсенія Кольт…».

А очолює це дійство – Лазар Слоун, істота з лускатою зеленою шкірою і широкими жовтими очицями. Не найприємніше знайомство для наших квестерів!

 

Легендаріум: ввійти не можна вийти

(де поставити кому?)

 

«… попри те, що в більшості легенд є зерна правди,

з часом усі ці історії доповнюються вигадками…»

 

Чорний Ринок, загадковий і небезпечний злочинець Дедлок, рейдери, готель Чорної Бороди та готель Лох-Несс, Земля Розбійників – які ще сюрпризи чатують на підлітків у кінці 25-го століття?!  

Роня, Сесілія та Артур знайдуть свої голографічні копії як переможців «Дивовтечі»; дізнаються, що у цьому часі у них є справжні  шанувальники, проте їм все  одно доведеться вдавати себе за власних дітей, щоб не викликати ні у кого підозр! «Юні курдупельки» знову в грі! J

І, звичайно, поряд із ними залишатиметься вірний робот-мімік Хмарка, який так любить прикидатися пухнастим та ласим до ніжності тер’єром!

Багато років тому розробник «Легендаріуму» створив ігровий обладунок, із надзвичайною потужністю:  шолом, чоботи, рукавиці,  туніку та щит. Копії цих реліквій заховані на різних квест-землях Легендаріуму і учасникам турніру треба їх знайти швидше за інших. Тільки так вони зможуть перемогти!

Наші герої побувають на проєкції зниклого із лиця землі острову Атлантида; поблукають Великою Александрійською бібліотекою;  поспілкуються із самим Архімедом; потраплять у засідку до розбійників; зіткнуться обличчя-в-обличчя із мороком на Землі Загублених, у місті, яке виринає з моря у безмісячні ночі…

Чи повернуться підлітки до своїх сімей, чи розчиняться у просторі через дві доби, наче їх  ніколи й не існувало?

Драйвова (така, що трішки полоскоче вам нерви  і від якої перехоплює подих), захоплива пригодницька історія, квест-гра, де потрібно бути максимально уважним та обережним!

Хто із оточення «Легендаріуму» працює на Дедлока? Кому можна довіряти ? А хто виявиться підступним зрадником?!  

 

Сила дружби

–        Яке чудове слово «завтра», правда ж?

–        Це точно, – погодився Артур. – Ніби обіцянка.

–        Завтра може статися все, що завгодно.

 

Подорожі у  майбутнє;  міміки та химери, які підстерігають на кожному кроці; суперництво та підступи; дружба, яка пройшла випробування труднощами, небезпеками та перешкодами. Сила єдності та вірності, що рятує, у якому б часі чи  Всесвіті ти б не опинився!

Розум, інтелект у поєднанні із інтуїцією – найкращий спосіб розв’язати складні рівняння та прийняти важливі рішення! А чисте серце завжди підкаже правильний вихід із складних ситуацій!

Кому читати: усім, хто любить динамічні та захопливі пригоди! Крім того, у книзі безліч натяків на легенди та міфи різних країн світу, тому шукати відсилки до них – буде ще тим завданням із зірочкою будь-якому юному інтелектуалу! При цьому, книга настільки захоплива, що час за читанням збігає просто непомітно!

Орієнтовний вік читачів:  12-15 років

Легендарних вам пригод! Зустрінемось!

 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage