Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Хоменко Марія

Казки, оповідання, короткі історії – усе це дуже подобається маленьким читачам і читачкам, адже знайомитися з героями книжок і подорожувати з ними від історії до історії дуже цікаво та захопливо!

Тож тримайте добірку з короткими творами на будь-який смак для дітей різного віку :)

«Нові казки Старого Лева», Тарас Прохасько, Галина Вдовиченко, Надійка Гербіш, Ірина Лазуткіна, Світлана Лінинська, Мирослав Лаюк, Галина Малик, Прохасько Мар'яна, Мар'яна Савка, Катерина Міхаліцина, Наталка Малетич, Леся Воронина

Готові до нових історії про улюблених героїв? Сучасні українські автори та ілюстратори підготували цікаві казки для малечі. На сторінках ви зустрінете:

– Старого Лева, що святкуватиме свій день народження;

– 36 і 6 котів, які випробують себе у ролі няньок;

– драконенят, що прийшли із книжки мститися;

– маленького Привида та історію кохання його батьків;

–  єнотика Бо і його сестричку та інших.

Книжечка пасуватиме для затишного читання з дітьми, хай де б ви зараз перебували.

 

«Зараз щось як розкажу! Весела книжка чудес та історій», Слава Світова

Це збірка зворушливих і смішних казок на сучасний лад. Тут дівчатка хочуть бути пожежницями, а не принцесами, справжні лицарі не бояться бути вразливими й проявляти емоції, привиди не завжди страшні та лихі, як і феєчки не всі милі й тендітні, а часом дуже навіть грізні й геть не в гуморі. На сторінках цієї книжки казкові герої потрапляють у веселі й захопливі пригоди та сміливо ламають всі казкові стереотипи про себе.

 

«Несподіване кіно», Наталія Ясіновська

Нова збірка оповідань розповість про життя підлітків, їхні проблеми, запитання та шляхи, що химерно переплітаються й утворюють дивні комбінації, а часом взагалі нагадують кіно. Тут є все: втрачена дружба, токсичні стосунки і спроби повернутися до нормального життя… У цих життєвих історіях є місце радості й суму, дружбі й коханню, сумнівам і підтримці.

 

«Хвостаті друзі», Ана Гальйо

Зворушливі історії про домашніх улюбленців відомих вчених, художників, письменників та музикантів покажуть справжній дружній зв’язок між людьми та їхніми домашніми тваринками.

Ви дізнаєтеся про улюблену пташку Моцарта, яка стала натхненням до створення його відомого концерту для фортепіано з оркестром № 17, а також про письменницю Дороті Паркер, яка так любила тварин, що дозволяла парі кайманів плавати у своїй ванні. А ще про сумного папугу Ейнштейна, якого вчений веселив незвичайними жартами, і про домашнього оленя Фріди Кало, якого вона змалювала на одній зі своїх найвідоміших картин.

 

«Е-е-есторії ексакаватора Еки», Вікторія Амеліна

Ека — маленький екскаватор. Але пригоди в нього великі, часом — світового масштабу. Він, мов справжній супергерой, може занапастити чи врятувати світ. Ека любить розповідати про свої дивовижні пригоди: як вичерпав ковшем пів моря, як зірвав із неба зірку, як ледь не викрав айсберг у Антарктиді. Ека дуже хоче бути корисним. То святому Миколаю допоможе, то скелет динозавра в музей привезе, то врятує від знищення улюблений парк. Можливо, як відомий барон Мюнхгаузен, Ека трішечки перебільшує у своїх е-е-есторіях? Але на те вони й «Е-е-есторії екскаватора Еки» — кумедні історії найбалакучішого екскаватора в світі.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage