Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Дудник Владислава

Сьогодні ми приготували для вас добірку не тільки цікавих та захопливих, а й пізнавальних книг для малечі дошкільного та молодшого шкільного віку і впевнені, що серед них точно знайдуться ті, які стануть окрасою вашої бібліотеки! А ще, вони якнайкраще підходять для сімейних читань, або ж як подарунок для ваших маленьких читак! Ну то що, поїхали?

 

Наталка Малетич «Абетка»

(для діток віком 3-5 років)

Не знаєте, як  допомогти малечі легко й весело вивчити літери? А що, як їм у цьому допомагатимуть казкові, смішні, кумедні та відважні, сміливі та чудернацькі (а може навіть небезпечні!) персонажі ? Наприклад, акула, яка від голоду схрумала усі літери «а»  у морі; або гномики, що мріяли піднятися на саму Говерлу; чи ґави, які катаються  на ґринджолах…

На кожну літеру читачі знайдуть ритмічний віршик про цікавих героїв та їх пригоди, а тому, вивчення абетки перетвориться на захопливе та зовсім не складне заняття!

Яскраві та оригінальні ілюстрації Наталі Чорної доповнюють текст книги і, будьте готові до того, що ваша малеча ще довго-довго не захоче випускати цю чудову книжечку з рук!

 

Євгенія Завалій «Місія "Порятунок": дельфіни»

(для діток 6-8 років)

Ще одна книжечка із барвистої та важливої серії  книг авторки Євгенії Завалій про важливість збереження та порятунку усього живого; екологічного та дбайливого ставлення до природи. Цього разу письменниця розповідає історію маленького дельфінятка Матіаса. У «особливого» хлопчика Марка та Матіаса зав’язалася справжня, міцна дружба, яка не потребує слів. Марк прагне звільнити свого друга, адже дельфінятко страждає у неволі. Але чи вдасться хлопчику, який не розмовляє, звільнити Матіаса та інших дельфінів?

Щемка, глибока, сердечна історія про інакшість (інклюзію), потреби та права тваринок, охорону довкілля та справжні людські цінності: милосердя, доброту, щирість та любов, яка не має кордонів. Ви дізнаєтесь багато неймовірних фактів про дельфінів, про які навіть і не здогадувались; а ілюстрації Марії Шевченко додають історії виразності, характеру та глибини!

 

 

Слава Світова «Потаємна суперсила»

(для діток 3-5 років)

Кому потаємну «суперсилу» ? А, ви ще не знаєте, що вона є у кожного з нас, головне дати їй проявитися ? Якщо ні, то головна героїня цієї  бешкетної історії – невгамовна дівчинка Ніна вам про все розкаже!

 Ніна мріяла стати схожою на усіх тих супергероїв, які носять різнобарвні плащі, літають між зірок, сяють у темряві та перемагають найстрашніших монстрів! А те, що вона теж справжня супергероїня, дівчинка навіть не здогадувалася: все шукала супертранспорт, «рятувала» дідуся від жахіть-сновидінь, намагалася стати Повелителькою Часу…

А, виявляється усе набагато простіше! То що, знайдемо суперздібності разом із Ніною ?

Барвиста, яскрава, жвава, динамічна, і добра-добра, щира-щира (як і сама Ніна) історія, від якої світла та тепла на цій планеті стає набагато більше! Із цієї невеликої за обсягом, але багатої на події історії вийшов би класний мультик, і ілюстратору Олександру Шатохіну вдалося «оживити» головну героїню! Так і здається, що вона ось-ось зістрибне із хрустких глянцевих сторінок і допоможе читачам знайти кожен свою приховану суперсилу!

 

Галина Вдовиченко «Життя іграшкових овечок»

(для діток 3-5, 6-8 років)

А чи багато ви знаєте про життя іграшкових овечок ?  А воно набагато захопливіше, ніж може здатися на перший погляд: насичене іграми та розвагами,  пригодами  у будь-яку пору року! Взимку овечки влаштовують обмін подарунками (якщо Святий Миколай не приходить – іграшки стануть чарівниками одне для одного!); навесні – радіють появі перших вербових «котиків» та «прибирають планету»; влітку – тільки й встигай помічати,скільки див та можливостей для розваг довкола; ну а восени – неймовірна фантазія  іграшкових овечок допоможе їм влаштувати справжній … показ мод! Ото чудасія! Ну а взагалі – незалежно від пори року можливо (і потрібно!) радувати себе і оточуючих маленькими дивами, допомагати рідним та друзям, влаштовувати піжамні вечірки, читати цікавезні книжечки і трішечки бешкетувати!

Тепла, весела, смішна, пригодницька історія, яка зігріє серце та покращить настрій! Тому ця книжечка має усі шанси  стати однією із ваших улюблених!

 

Ірина Савка «Киця Миця, мандрівниця»

(для діток 6-8 років)

Увага-увага! У лісі, із легкої руки царя-лева Мудраса відкривається  «Школа добра»! Адже добру теж потрібно вчитися, особливо якщо деякі  персонажі (як, наприклад, Вовчик Страшко та його дружина Бімба) тільки й роблять, що гасають туди-сюди та навмисно лякають усіх лісових мешканців.  

Харизматичні та нестандартні герої (кабан Кві-Квін, баран Берберан, білочка Гася, сова Соня…), цікава оригінальна історія, захопливі пригоди й краплинка тепла та мудрості  – що ще потрібно для доброї дитячої книги?

Веселі, кумедні, але, разом із тим, повчальні історії допоможуть дітлашні розібратися, що таке «добро»,  і «зло», засвоїти категорії «погано» та «добре», і зрозуміти, що таке справжня дружба, справедливість, взаємодопомога, турбота та милосердя!

 

 Цікавих, затишних і теплих читань!

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage