Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Хоменко Марія

Зараз багато українців вимушено опинилися поза межами своїх домівок: хтось переїхав в інше українське місто, а хтось – за кордон країни. Віримо, що зовсім скоро усі зможуть повернутися додому, а поки ділимося з вами книжками, які подарують відчуття дому та хоч трохи огорнуть атмосферою родинного затишку, тепла й підтримки.

«Три Марти», Ірина Савка

Три Марти — три жінки, три кохання одного чоловіка. Ця родинна сага — віддзеркалення цілого століття в західноукраїнському селі, з усіма його жахіттями, з його катами і добрими людьми. Коли любов, посвята, прощення і милосердя рятують від смерті і безнадії.

«Фелікс Австрія», Софія Андрухович

Бестселер про Станіславів кінця ХІХ – початку ХХ століття. Звичайне місто, в якому живуть, страждають, нероздільно закохуються, розважаються на балах і карнавалах, ходять на шпацер і ховають таємниці. І на тлі епохи – долі двох жінок, що переплелися так тісно, як стовбури дерев – у нерозривному зв’язку, який не дає ні жити, ні дихати, ні залишитися, ні піти.

«Дім для Дома», Вікторія Амеліна

Сімейний роман про життя у Львові 90-х, історія родини, яку нам розкаже кумедний пудель на ім’я Дом. І пес, і люди почуваються ніяково у невеличкій львівській квартирі, яка приховує свої таємниці та загадкові історії. Та чи щось допоможе полковнику зі сходу України нарешті відчути себе вдома у Львові 90-х?

«Спитайте Мієчку», Євгенія Кузнєцова

Що робити сестрам, які губляться у власних думках і бажаннях у великому місті? Звісно, поставити життя на паузу та повернутися у місце свого дитинства, де заплетені стіни будинку відгороджують від усього світу. Але скоро на порозі з’являться люди з колишнього, теперішнього і майбутнього життя. Тож буде весело й по-сімейному тепло та затишно.

«Три лини для Марії», Сергій Осока

Кожна новела цієї збірки — історія простої людини, яку, можливо, ніхто б і не помітив на цій землі. Тут переплітаються дитинство, дружба, перша закоханість, спогади про рідних та природа рідного краю. Читаєш і, здається, можна прислухатися і почути, як шелестить очерет, сплескує риба в ставку, як падають яблука чи риплять старі двері.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage