Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Кізима Олеся

Книжка – найкращий подарунок, правда? Ділимося книжковими підказками, що покласти під подушку й під ялинку дітям.

Мар’яна Савка, «Чи є в бабуїна бабуся?» (3-5)

Родина осликів та гіпопотамів, вперте цапеня й маленятко-мишеня, хазяйновита бобриха, ведмедиця, яка вкладає своє ведмежатко спати, совенята-бешкетники та розумне зайченя, котре обдурило вовка й лиску, малий бабуїн та його бабуся... Кумедних героїв однієї з перших дитячих поетичних збірок Мар’яни Савки полюбило чимало малят і їхніх батьків, тож видавництво вирішило перевидати книжку – у художньому оформленні з-під дотепного пензля Олега Петренка-Заневського.

Лу Пікок, «Кепський день містера Брауна» (3-5)

Містер Браун – дуже серйозний та страшенно заклопотаний тигр, який працює у дуже поважному офісі. Він ніколи не випускає з лап свій дуже важливий портфель, адже всередині – дуже-дуже важливі речі. Та ось одного дня тигр губить свій портфель! Чи зможе містер Браун повернути його? Які пригоди та халепи чекають на нього? І що ж таке преважливе ховає у своїй дорогоцінній валізці містер Браун?

Ігор Калинець, «Пан Ніхто» (3-5)

Були два братики: Янчик – Маркіянчик і Арчик – Назарчик. Одного дня Арчик загубив свою рукавичку, а коли знайшов, то довідався, що у ній замешкав хтось вкрай загадковий, хтось «ніякий» і «нізвідки», хтось «нічий» і «для нічого»... Хто він, цей пан Ніхто, улюблені слова якого – «не» та «ні»? І чому він не хоче оселитися в рукавичці Янчика? А головне – чому ніхто не може побачити пана Ніхта?

Книга вийшла за підтримки Creative Europe. 

Клаудія Бордін, «Склади своїх єдинорогів» (3-5)

Ласкаво просимо у казковий світ єдинорогів, фей, тролів, крилатих коней та русалок! Світлячок, Лісовичок, Хвилька і ще двійко єдинорогів разом зі своїми безмежно милими друзями чекають нагоди познайомитися з маленькими читаками. Тож хутчіш обирайте книгу і разом складайте їхні 3D-моделі та різні декорації – і гайда бавитися!

Галина Вдовиченко, Надійка Гербіш, Ірина Лазуткіна, Мирослав Лаюк, Світлана Лінинська, Наталка Малетич, Галина Малик, Катерина Міхаліцина, Мар’яна Прохасько, Тарас Прохасько та Мар’яна Савка, «Нові казки Старого Лева» (3-5)

Знаменитий колекціонер казок, мандрівник і видавець пан Лео, якого ще називають Старим Левом, 36 і 6 котів, маленький Привид, єнотик Бо, драконенята й інші – зустрічайте нові казки про улюблених героїв від сучасних українських авторів та ілюстраторів! Вони святкуватимуть свій день народження, випробовуватимуть себе у ролі няньок та знайомитимуть з рідними, а ще – неодмінно потраплятимуть у веселі і цікаві пригоди.

Енді Шепард, «Хлопчик, який вирощував драконів» (6-8)

Одного разу Томас, допомагаючи дідусеві у саду, натрапляє на дуже дивне дерево з чудернацькими плодами. І хто б міг подумати, що з них... вилуплюються крихітні дракони! Ви теж не відмовились би від найкрутіших у світі домашніх тваринок? Та, перш ніж взятися вирощувати драконів, варто знати, у що вплутуєтеся. Бо дракони – це не тільки веселощі та ігри!

Тарас та Мар’яна Прохаськи, «Хто зробить сніг» (6-8)

А ви знаєте, хто робить сніг? Допитлива Муркавка і її брат-близнюк Повз, а також ще 11 кротенят й інші малята з Букового лісу пізнають радощі, турботи та загрози навколишнього світу в різні пори року. Вони вчаться дружити та допомагати одне одному, бути смілими та відповідальними, а ще дехто з них обов’язково дізнається, хто ж насправді робить сніг...

Міхаель Енде та Віланд Фройнд, «Родріго Розбийголова та Малюк, його зброєносець» (6-8)

Десь у дрімучому Страхолісі живе Родріго Розбийголова, найгірший і найжорстокіший з усіх лицарів-розбійників, з яким понад усе на світі мріє познайомитися Малюк... Та спочатку хлопцеві потрібно пройти серйозне випробування, тож він вирішує викрасти принцесу – хіба може бути щось небезпечніше? Однак він і не підозрює, що один могутній чарівник має на принцесу свої плани.

Беатріче Тінареллі, «Забави для мозку» (6-8)

Увага! Ця книга може покращити розумові здібності гравців, а також сприятиме ефективному розвитку математичних, стратегічних та лінгвістичних навичок – через постійне тренування сірої речовини через ігри та сміх!

З останньої сторінки витисніть фішки, складіть кубик та розпочинайте гру. Зіграйте в «Астровиклик», «Космічну прогулянку», «Хрестики-математико-нулики», «Молекулярне завдання», «Геонарди», «Магічний трикутник», «Втечу з лабораторії» і «Фабрику роботів» та переконайтеся: світ науки ще ніколи не був настільки веселий!

Чіхіро Маруяма, «П’єр і місто лабіринтів. Таємниця повітряного замку» (9-12)

Уяви собі таку картину… На морському узбережжі розташоване місто Канал-Сіті, неподалік якого – маленький острів, де росте могутнє й кремезне Велике Дерево. На самісінькій вершині дерева розташований містичний Повітряний Замок, а в ньому – один із найдорогоцінніших скарбів світу – Лабіринтове Яйце! Саме цей артефакт планує викрасти одна підпільна організація, через що Канал-Сіті загрожує лабіринтовий хаос... Хто ж зможе краще розплутати цю справу, як не П’єр, знаменитий детектив лабіринтів?

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage