Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Білецька Наталія

Підтримка і турбота одне про одного – це те, що зараз так потрібне кожному і кожній з нас, те, що дає сили вірити в перемогу та боротися за неї щодня і щомиті. А особливо ця опора і турбота потрібна діткам. У цій добірці – кілька дитячих книг, які ще раз нагадають про важливість проявляти підтримку до інших та відчувати її.

 

«Обійми мене», Симона Чіраоло

Це зворушлива історія для найменших читайликів, яка нагадує: кожному з нас часом потрібна турбота і обійми, які здатні додати дрібку радості і любові навіть у найпохмуріший день.

Потрібні обійми і герою цієї книжки – юному кактусу Феліпе, але його родичі не схильні до пестощів і обіймашок. Кактуси — вони такі, часом бувають дуже колючі… От і Феліпе теж мав гострі голочки. Проте один випадковий штрик його не зупинив, і він все ж таки вирушив на пошуки підтримки, обіймів та щирих друзів.

 

«Таємниця Життя і смерті», Світлана Ройз

Ця книга сімейної психологині Світлани Ройз створена для родинного читання – діток із батьками. І розповідає вона про те, як підготуватися до важливих і непростих розмов із дітками, як допомогти їм пережити втрату, впоратися з тривогою і страхом, як підтримати у різні миті життя. На її сторінках читачі знайдуть багато практичних порад та відповідей на складні питання, а також думки про щоденну цінність Життя.

 

Серія «36 і 6 котів», Галина Вдовиченко

36 і 6 котів вже полюбилися тисячам читачів не лише в Україні, а й за її межі. Адже ці допитливі пухнастики вчать допомагати тим, хто опинився в біді, не втрапляти в халепи і бути поруч, коли хтось цього потребує. На сторінках книг вони і детективну справу розгадають, і стануть помічниками бабусям та дідусям, що живуть у старечому будинку, і навіть створять котячу рятувальну службу. Сумувати з 36 і 6 котами точно не доведеться!

 

«Сніговий тепл», Катерина Бабкіна

Це історія про хлопчика Міка і його друзів, які випадково знайшли дитинча загадкової та невідомої науці істоти. Це також історія про довіру і прийняття, взаємодопомогу і подолання труднощів.

Велетенських, але водночас тихих і непомітних снігових теплів бачило дуже небагато людей. І є лише один чоловік, якому ці істоти можуть довіритися. Дідусь Міка. Коли донька з онуком переїжджають до його оселі, дідусь знає, що Мік точно знайде маленького тепла, захованого у старому басейні. Так і стається, але хлопчик натрапляє на загадкову істоту не сам, а разом із друзями. Чи подбають вони про звірятко? Чи захистять його, коли дізнаються, що снігового тепла уже шукають? Читайте у книзі.

«Маламандер» і «Ґарґантіс», Томас Тейлор

Історії із серії «Легенди Морського Аду» – захопливі пригоди, які сподобаються усім шанувальникам загадок, випробувань і небезпек. А ще – це книги про щиру дружбу, про підтримку і про віру у краще, хай там що! Героям книг Гербі і Вайолет доведеться подолати чимало перепон, розгадати всі таємниці і зустріти не одного монстра на своєму шляху, але їм все вдасться, адже вони разом і є одне для одного міцною опорою. 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage