Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Ольга Христоріз

Сьогодні, у Всесвітній день туризму, запрошуємо вас поринути у мандри сторінками книг! Магічні Карпати, далека Антарктида, країни Скандинавії та ще багато-багато інших неймовірних місцин чекають вас у книгах з цієї добірки — як пізнавальних, так і художніх. Тож обирайте, куди ви помандруєте цього разу, та вирушайте у мандри з котроюсь із цих книг :)

      

Арка Карпат«Арка Карпат», Богдан Ославський

Історія про першу українську експедицію через усі Карпати. Арка Карпат — маршрут, протяжністю близько 2200 кілометрів, що гірськими хребтами перетинає Румунію, Україну, Польщу та Словаччину.

Детальніше про книгу >>> ось тут.

     

Дорога святого Якова«Дорога святого Якова», Дзвінка Матіяш
Оновлене перевидання – вже в наявності!

Про досвід проходження Каміно-де-Сантьяґо, або ж дороги святого Якова — 900 кілометрів пішки з наплічником на спині через усю Іспанію до міста Сантьяґо-де-Компостела і до мису Фіністерра — Кінця Землі.

Детальніше про книгу >>> ось тут.

   

Мрія про Антарктиду«Мрія про Антарктиду», Маркіян Прохасько

В основі книги — живі враження автора, який здійснив подорож до української станції «Академік Вернадський» в Антарктиді. Тут і про історію південної землі, і мальовничі описи навколишнього світу у Антарктиці, і багато-багато всього!

Детальніше про книгу >>> ось тут.

    

Свято, яке завжди з тобою«Свято, яке завжди з тобою», Ернест Гемінґвей

Легендарна книжка Ернеста Гемінґвея, що відтворює яскравий образ післявоєнного Парижа 20-х років ХХ століття: атмосферу затишних паризьких кафе, гомін вуличок і тишу музеїв та художніх виставок, гамір і азарт кінних перегонів…

Детальніше про книгу >>> ось тут.

    

Kомплект книжок «Книжечки-мандрівочки»Серія «Книжечки-мандрівочки»

Серія абеток-енциклопедій про незламні міста України. Кожна «Книжечка-мандрівочка» містить qr-код, за яким читача чекає відеомандрівка містом від команди «Книга-мандрівка», а також набір тематичних наліпок.

Детальніше про книги за наступними посиланнями:

- «Книжечка-мандрівочка. Київ»  

- «Книжечка-мандрівочка. Суми»   

- «Книжечка-мандрівочка. Харків»   

- «Книжечка-мандрівочка. Миколаїв»   

- «Книжечка-мандрівочка. Запоріжжя»   

- «Книжечка-мандрівочка. Чернігів»   

     

Прокинутися на Шібуї«Прокинутися на Шібуї», Анна Ціма

Тут ви відчуєте магічний вайб Шібуї — гамірного району Токіо, а ще прогуляєтесь вулицями Праги, де головна героїня вивчає японістику. Ці дві локації магічно поєднуються між собою.

Детальніше про книгу >>> ось тут.

   

Морбакка«Морбакка», Сельма Лаґерльоф

Коротка проза Сельми Лаґерльоф, першої жінки-лавреатки Нобелівської премії з літератури. Письменниця перенесе читачів у садибу у Вермланді, що на півдні Швеції, де спогади про рідних і місцеві легенди переплітаються в зворушливі та ностальгічні історії.

Детальніше про книгу >>> ось тут.

   

Танго з духами«Танго з духами», Марічка Крижанівська

Пригодницький роман із атмосферою таємничих Карпат. Разом із львівським археологом та його супутниками вирушимо в гори, щоб знайти скарби Олекси Довбуша. Та виявляється, що карпатську магію і духів щось пов’язує із тими, хто живе у Львові початку ХХ століття…

Детальніше про книгу >>> ось тут.

   

Віндобонський апокриф«Віндобонський апокриф», Катерина Девдера

Події цієї історії про художницю-аристократку, яка виборює власне право творити та любити, розгортаються поміж Києвом і Віднем, Поділлям і Карпатами наприкінці ХІХ сторіччя, міцно сплітаючи водно правду й вигадку — як у кожному апокрифі.

Детальніше про книгу >>> ось тут.

   

Саме час знову запалити зірки«Саме час знову запалити зірки», Віржіні Ґрімальді

Анна вирішує ризикнути і вирушити в подорож на північ, щоб побачити північне сяйво. Вона бере з собою двох доньок, і разом вони проходять непростий шлях — від взаємного нерозуміння до справжньої близькості, а ще спостерігають мальовничі пейзажі Данії, Норвегії та Фінляндії.

Детальніше про книгу >>> ось тут.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage