Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Барні 613» мені хотілося б назвати містичним трилером. Але це було б надто просто. Окрім напруження, дивних подій, людей і предметів (які, здається, живуть окремим життям), тут відчитаємо і тему вчинків та наслідків чи радше відплати, і взаємини між близькими людьми, які насправді перестають бути близькими, й іще багато такого, що кожен читач захоче й матиме сміливість відшукати для себе.

Про що: колись відомій співачці Марії Лакрицькій уже шістдесят. Вона красива, елегантна, з характером. Після розлучення і поділу майна Марія купує квартиру в старому будинку в центрі Львова. Але про що вона точно не здогадується — так це про те, що квартира стане початком її особистого чистилища, а потаємні кімнати водитимуть такими коридорами пам'яті, про які Марія і згадувати б не хотіла. Але згадати й осмислити таки доведеться, щоб її історія завершилась. Дивні повідомлення від загадкового користувача Барні 613, які починає отримувати Марія, її лякають і доводять мало не до божевілля. Та хіба можна втекти від себе і власних скелетів у шафах? Адже на відео в тих повідомленнях — сама Марія у минулому...

Може сподобатись: тим, хто любить містику і трилери — так, це воно; тим, хто читає вдумливо і любить тексти, які можна прочитувати на різних рівнях; тим, хто любить сюжетність і розуміє, що деталі — важливі.

Може не сподобатись: тим, хто має настрій до простого тексту для релаксу; тим, хто як читач не сприймає містики в літературі.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage