Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Люди на каві» — книга короткої прози Мар’яни Савки, що нещодавно вийшла друком у «Видавництві Старого Лева». На її сторінках — історії про звичайних людей, які живуть своє життя, з його драмами, болючими розривами і вічним прагненням щастя. У цих текстах багато чуттєвості, гумору і фіксації моменту. А краще поринути у повноту цих емоцій допомагає художнє оформлення книги, яке виконала Христина Валько.

Ілюстраторка ділиться враженнями про книгу:

«Люблю спостерігати за людьми, робити їхні швидкі  замальовки на вулицях, а особливо — в кав'ярні. Мені, як художниці, цікаво яка у них міміка, жести, пластика тіла і які своєрідні «родзинки». Це — певна спроба «зловити момент» чи, вірніше, характер людини. А далі цей процес захоплює і дозволяє  насолоджуватися винятковою естетикою кожної окремої людини!

Збірка Мар'яниних оповідань про те ж саме. Це — замальовки  історій людей у любові, болі, надії, розраді, відчаї та щасті. Кожен сюжет є невловимо знайомим, наче й справді ти чула його вчора за горнятком кави чи спостерігала сама. Така  прекрасна різнобарвна палітра емоцій, такі дивовижні люди навколо та їхні історії!

Цікаво, а що б ви розказали нам на каві?»

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage