Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Лео-Фу, або Я народився собакою» — це чарівна історія, яка розкриває нам світ звичайних речей через бачення песика, надаючи читачеві новий погляд на життя та емоції.

Книга прекрасна, вона описує буденність такою, якою вона є для українців. Щасливе, безтурботне, сповнене планів життя змінюється новою реальністю, яку ніхто не очікував та тепер мусить підлаштовуватися. І навіть в цій реальності знаходиться безліч щасливих митей, смішних неймовірних пригод, а ще турбота про близьких, нові цінності та переосмислення. І багато-багато гумору. Бо навіть в українських песиків гумор це основа.

В історії про песика Лео насправді дуже багато граней та важливих аспектів, яких торкається авторка, розповідаючи про важливі теми легко та невимушено.

Мені, як ілюстраторці, було вкрай цікаво працювати над цим проєктом, адже книга дуже динамічна і дає можливість розгулятися уяві, аби створити яскраві та насичені ілюстрації. Я неодноразово посміхалася над кумедними ситуаціями, які виникали через різницю між собачим та людським світом.

Спостерігаючи за пригодами Лео, я намагалася відтворити його настрій: радість і здивування через кожну лінію, колір та відтінок. Я експериментувала з виразами мордочки Лео, щоб передати його емоції та життєрадісність. Також намагалася динамічно зобразити взаємодію між Лео і іншими персонажами, особливо з кошеням Карою. Адже їх стосунки були сповнені гумору та добрячої конкуренції, проте водночас були теплими та ніжними.

Ця книга однозначно не залишить читача байдужим і, можливо, навіть змінить ваш погляд на речі, які здаються звичними.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage