Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Хоменко Марія

Є тут любителі гостросюжетних історій, які повністю захоплюють увагу, не відпускаючи до останньої сторінки? В асортименті Старого Лева знайдуться книги, що точно вам сподобаються! У сьогоднішній добірці – чотири трилери для вашого захопливого читання. 

«Останні дівчата», Райлі Сейґер

Десять років тому Квінсі Карпентер вижила жахливої ночі, коли загинули всі її друзі. Журналісти одразу ж охрестили її «останньою дівчиною», як до цього вже називали Саманту і Лізу. Поєднує дівчат те, що за різних страшних обставин їм трьом єдиним вдавалося вижити. Зараз дівчина живе своє ідеальне життя на Мангеттені – чудовий хлопець, улюблена справа, популярний блог… Все прекрасно, якщо не забути випити ксанакс, звісно.

Ідилія розсипається вщент, коли на порозі її дому з'являється Саманта, яка завзято набивається в подруги. А Лізу тим часом знаходять мертвою. Тож дівчині доведеться все ж повернутися у своє минуле, аби зрозуміти, що ж таки сталося і як з цим жити далі.

 

«Ідеальна незнайомка», Меґан Міранда

За спиною колишньої журналістки Лії Стівенс багато невдач і болючих помилок — їх не вийде ні загладити, ні забути, ні притлумити плином часу. Аби якось налагодити життя, Лія втікає в Пенсільванію разом із вірною подругою Еммі. Вона хоче зачаїтися, принишкнути. Але привид минулого невтомно переслідує її. Біля річки знаходять жінку, дуже схожу на неї. Усі довкола тепер дивляться на Лію з підозрою. Здавалося б, Еммі могла б допомогти розплутати ситуацію, але біда — поліціянти в один голос стверджують, що Еммі насправді ніколи не існувало.

 

«Я бачу, вас цікавить пітьма», Ілларіон Павлюк

Київського кримінального психолога Андрія Гайстера відправляють консультантом у богом забуте селище Буськів Сад. Зимової ночі там зникла маленька дівчинка. А ще там водиться Звір — серійний маніяк, убивств якого тамтешні мешканці воліють не помічати... У цьому проклятому селищі, де все по колу і всі живуть життям, яке ненавидять, розслідування постійно заходить у глухий кут. Андрій вірить, що загублена дівчинка, попри все, жива і він її знайде. Але нікому, крім нього, це не потрібно.

 

«Список запрошених», Люсі Фолі

Уявіть собі ідеальне весілля. Острів біля узбережжя Ірландії. Наречений — привабливий і харизматичний, зірка популярного телешоу. Наречена — розумна й амбіційна, власниця успішного бізнесу. Вишукане свято продумане до найменших деталей і аж проситься на сторінки глянцевого журналу. Але поки відкорковують шампанське і вечірка набирає обертів, раз за разом спливають давні ревнощі й обрáзи. Які скелети гості ховають у шафах та чи всі залишаться живими? Дізнаєтеся у книзі! 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage