Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Дудник Владислава

Іноді (або й часто) нам усім хочеться втекти від реальності, яку ми спостерігаємо та проживаємо. Або просто опинитися у нових, незвіданих містах та світах, відчути яскраві палахкотливі емоції, пережити неймовірні пригоди, які б навряд сталися із нами у житті. У таких випадках у нагоді стають книги: і сьогодні ми розкажемо більше про фентезійні книги для малечі й тинейджерів від Видавництва Старого Лева, що заінтригують, розбурхають уяву і просто потішать читачів цікавими історіями! 

    

Неймовірні пригоди Остапа і Даринки Андрій Бачинський «Неймовірні пригоди Остапа і Даринки»

 *для читачів віком 9-12 років

Близнюки Остап і Даринка кожне літо проводили у своєї бабуні у передгір’ї мальовничих та величних Карпат. Але брат із сестрою навіть не здогадувались, які карколомні події чекають на них у черговій поїздці! Загадковий та сивочолий мольфар відправляє дітей у далеке минуле, де у карпатських лісах живуть  духи та привиди. Хвацькі опришки та мужні воєводи, страшна королева-відьма, небезпечні чорні чаклуни – це лише частина світу, із яким зіткнуться школярі! Щоб повернутися у свій час, їм доведеться пройти чимало складних випробувань, розгадати загадки минулих століть та врятувати не одного персонажа! Чи до снаги це головним героям?

Захоплива, цікавезна повість, яка не тільки занурює читачів у магічний всесвіт, а й дозволяє дізнатися багато нового про українські традиційні легенди, повір'я, міфи та нашу рідну культуру загалом!

    

Мир між світамиМарина Макущенко «Мир між світами»

*для читачів віком 9-12 років

Восьмирічний Мирослав разом із татом і молодшим братом Тимофієм переїздять до старого сільського будинку у лісі на Волині, який хлопцю здається на диво знайомим. Тут відбуваються химерні події і речі, як то чарівні символи, що беруться невідь-звідки, незвичні предмети і навіть листи з потойбіччя… Невже крім звичного людському оку існує й інший, паралельний світ? Чи несе він загрозу, а, можливо, відкриває двері до чогось незвіданого й унікального? Миросю (Миру) доведеться розібратися у хитросплетіннях світу духів, пройти складні випробування і розгадати чимало цікавих таємниць. Це історія дорослішання, свідомого і важкого вибору, відповідальності за власні наміри і дії. Містичне та щемке еко-фентезі, яке захопить читачів у свої тенета і не відпустить до останньої сторінки!

    

СапієнсиВолодимир Аренєв «Сапієнси»

*для читачів віком 9-12 років

Хочете прочитати історію про Україну майбутнього, у якій діти будуть літати на уроки на реактивних наплічниках, де існує школа зореплавства, космічні та міжгалактичні польоти і пригоди? Тоді нова книга Володимира Аренєва точно для вас! Читачі побувають разом із головними героями повісті на величезному космічному кораблі десь серед неозорого і безкінечного Всесвіту та зроблять сміливу спробу протистояти небезпечному та загадковому Чужинцю… А ще відпочинуть, пограють у поттербол, переховуватимуться від Сауронового Ока, літунів й повучів… Історія, яка крім фантастичної, має ще й соціальну складову та ставить перед підлітками питання: де вони, межі людяності? Що визначає саме поняття «Людина»? Чи можна нехтувати основними моральними цінностями, чи ціна та мета виправдовують засоби її досягнення? Потужна, яскраво змальована історія, після прочитання якої закохуєшся у науку та прагнеш розгадати усі-усі таємниці нашої безкінечної Галактики… 

    

Нікому не кажи про ЗакамарокЮлія Лящинська «Нікому не кажи про Закамарок»

*для читачів віком 6-8, 9-12 років

Фантастична й химерна історія, що переверне усі ваші уявлення та поняття про науку! Антиутопія для читачів молодшого і середнього шкільного віку, яка викликає подив, зачарування, здивування: цілий спектр вибухових емоцій! Адже у ній — і таємничий Закамарок, про який ніхто нічого до пуття не знає і не може пояснити, і хімічні приховані лабораторії, небезпечні віруси (як то хроповірус), інноваційні прилади (сердешна працьовита кастробулька) і незвичні персонажі — невловима Мармизка, мініатюрний томат на ймення Велет, вірні й надійні Гнат і Меліса, летюча машинка Золя…

Головний герой — четверокласник Данило Кирпатий, який не є ботаном, але закоханий у ботаніку :) Найбільше за все він мріє перемогти у шкільному конкурсі. Чи здійсниться бажання хлопчика і які перешкоди на шляху до успіху йому доведеться здолати? Хто прийде школяру на допомогу? Вигадлива, дахозносна історія, що потішить читачів та змусить задуматися про важливі та актуальні теми сьогодення! 



Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage