Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Хоменко Марія

Полюбляєте фентезі й фантастику? Незвіданий космос, магія, захопливі пригоди й таємниці – усе це чекає вас у сьогоднішній добірці. Пориньте у фентезійні й фантастичні світи разом з книжками Старого Лева.

«Наші приховані дари», Керолайн О'Доног'ю

Шістнадцятирічна Мейв відштовхнула свою найкращу подругу Лілі, щоб приєднатися до гурту популярних учениць, утім, це не особливо змінило її статусу в школі. Одного разу Мейв знаходить колоду карт Таро і вже скоро стає популярною шкільною ворожкою. Та після невдалої ворожби та сварки Лілі зникає безвісти. Що трапилося з нею? І чи зможе Мейв оволодіти своїм даром і виправити помилки, відшукавши Лілі?

Тут порушуються важливі теми: дружби, першого кохання, пошуку і прийняття себе, гендеру, гомофобії — і приправляє все це пригорщею ірландської магії.

 

«У світлі світляків», Ольга Войтенко

Фентезійна трилогія Ольги Войтенко підкорила читацькі серця українських підлітків. Тут читачі познайомляться з Тімом, Максом, Євою-Лізою, Анною та Ніком та потраплять у різноманітні пригоди. Адже коли у світі зникає світло, а всі дорослі засинають, дітям доведеться знайти одне одного, розкрити чимало таємниць, дізнатися, що ж таки трапилося і спробувати це виправити. Чи зможуть друзі відшукати світло, коли навколо лише холод і нескінченна ніч?

 

Книжки Террі Пратчетта

Книжки Террі Пратчетта, одного із найвідоміших у світі письменників у жанрі фентезі, автора сатиричного циклу «Дискосвіт», сповнені неперевершеного гумору, яскравих персонажів, захопливих сюжетів. А його фентезійний світ виписаний настільки детально, що читач повністю занурюється в книжку й не може відірватися. Романи Террі Пратчетта точно принесуть задоволення любителям хороших та дотепних фентезійних історій.

 

«Танець недоумка», Ілларіон Павлюк

Космічний біолог Гіль проживає не найкращі часи: безробіття, безгрошів’я, сім’я на межі розлучення, ще й висока ймовірність, що проявиться спадкова генетична хвороба. Але неочікувано з’являється пропозиція роботи – наукова експедиція на далеку планету з хорошими грішми, медичною страховкою, мінімальними ризиками. Чи виявиться рішення летіти, до якого підштовхує страх, правильним? І чи такі вже мінімальні ризики на далекій і химерній планеті Іш-Чель?

 

«Другу також варто прочитати», Олег Сенцов

Джим Гаррісон, головний герой книжки, господар дому, сидить у вбиральні й гортає майже «підпільні» журнальчики, його дружина — готує сніданок... Це мав бути звичайний день звичайних людей, та зненацька у місто розпочинається вторгнення: з глибин космосу, небайдужого до долі людської цивілізації, прилетів... рай. А хто ж не мріє про щасливий контакт із позаземним розумом і не вірить, що вищий інтелект — однозначно добрий? Навіть якщо його представники схожі на ящірок і прагнуть навернути землян — заради їхнього ж спасіння — до природного життя, а їхні методи щодалі більше нагадують «аборигенам» найстрашніші моменти земної історії.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage