Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Анна Бутенко

«Шукайте двері. Вихід є завжди. Завжди є нова стежина. Але якщо стояти на місці, її не знайдеш, розумієте?»

Нещодавно «Видавництво Старого Лева» випустило у світ для всіх читачів теплу, зворушливу книгу, написану Кетрін Райдер «Поцілунок у Нью-Йорку». Книга дуже цікава, яскраво оформлена, дуже легка та приємна для читання.

Це історія, найкращий час читання якої – новорічно-різдвяні свята. Саме тут ви знайдете легку казку, яка змушує повірити у дива і невипадкові зустрічі. Якщо ж вам не до душі злегка «ванільні», романтичні історії, то в книзі є подорожі, які точно любить більшість читачів. Головні герої Шарлот та Ентоні мандрують красивими та атмосферними місцями різдвяного Нью-Йорка: Емпайр Стейт Білдінґ, Міжнародний аеропорт ім. Джона Кеннеді, піцерія Johns, універмаг Macys. І ви, читаючи книгу, матимете змогу зануритися у ці подорожі, ідучи маршрутами разом з головними героями. До речі, раджу під час читання роману одразу шукати в Інтернеті фото описаних місць Нью-Йорка. Повірте, це посилить атмосферність та настрій в рази, так, наче ви саме там і знаходитеся у цю мить.

Звичайно ж, червоною ниткою усього роману є зустріч двох головних героїв, яких покинули їхні другі половинки, а також роздуми, історії та мрії Шарлот і Ентоні.

«Якщо твоє серце розбите, це багато чого змінює… Якби ця поїздка закінчилась для мене Історією, якимось неповторним досвідом, який можливий лише в Нью-Йорку…»

Саме під час різдвяних свят, залишившись один із одним у великому мегаполісі, головні герої вирішують скористатися книгою, що пропонує 10 дієвих кроків для того, щоб залишити минулі стосунки позаду та знову відкрити серця для кохання. З цього і починаються подорожі й пригоди.

«Життя – це мандрівка, а ти говориш так, наче збираєшся намотувати кола навколо єдиної стежки, тоді як треба…Не знаю, бігти марафон»

У книзі висвітлено багато веселих, милих моментів, чудових подорожей, цікавих висновків двох молодих людей. Вони ризикують разом, відкривають одне одному душі, діляться своїми секретами та потаємними відчуттями.

«Вона не ніхто. Не знаю, хто вона для мене, але точно не ніхто. І мені приємно знову відчувати близькість людини, яка хоче бути поруч зі мною…Я усміхаюся їй у відповідь, і на мить наші руки опиняються близько, відчувається, наче ми не просто незнайомці…»

Чи вдасться героям забути колишніх коханих, використовуючи поради з книги, чи отримають вони користь від перебування у різдвяному Нью-Йорку – відповіді на ці та багато інших питань дізнаєтеся після прочитання книги Кетрін Райдер «Поцілунок у Нью-Йорку».

Хочу порекомендувати милу, атмосферну книгу для гарного проведення часу за читанням. Якщо хочеться легкості, спокою, позитивних вражень, святкового настрою – читайте книгу Кетрін Райдер. Декілька вечорів солодкого настрою з присмаком кохання вам гарантовані.

Приємного читання!

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage