Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Білецька Наталія

Любов, добрі емоції та віра в перемогу – ті речі, які мотивують нас щодня боротися за краще майбутнє, на вільне майбутнє на власній землі. Тож потрібно плекати ці прекрасні речі. І допоможуть у цьому книги. У нашій добірці сьогодні – щирі, зворушливі та теплі історії для діток!

 

Туве Янссон, «Країна мумі-тролів» 

Історії про мумі-тролів – це історії про добро, родину і підтримку, які полюбилися мільйонам читачів у світі. Добрі, тендітні, але водночас сильні духом, відважні, дружелюбні, здатні здолати будь-які перепони задля своєї сім’ї та друзів, мумі-тролі потрапляють у різноманітні пригоди та казуси і знаходять вихід з будь-якої ситуації.

 

Дзвінка Завалій, «Місія "Порятунок": ведмеді» 

Ця історія – ще одне нагадування, що доброго ставлення та підтримки потребують усі, і тварини теж. На сторінках історії авторка знайомить читача з буденним життям бурих ведмедів та тим, наскільки кардинально воно змінюється у неволі. Це історія про порятунок ведмедів із цирків, ресторанів, мандрівних чи приватних звіринців та те, як з допомогою добрих людей їхнє життя в притулку налагоджується.

 

Мирослав Лаюк, «Ківі Ківі» 

«Ківі Ківі» — це повість про справжню, щиру, міцну дружбу, якій не зашкодять глузування та наклепи злих та насмішкуватих істот. Про те, що сім’я — це там, де добре, де тебе люблять і радо приймають, незалежно від того чи вмієш ти літати, якого кольору у тебе оперення і якого розміру твоє тільце. І про те, що мрії здійснюються, варто лише щось для цього робити і повірити у свої сили. А в центрі цієї історії маленьке пташеня ківі на ім’я Ківі.

 

 Наталія Ясіновська, «Любов, дідусь і помідори» 

«Любов, дідусь і помідори» — історія тринадцятирічної дівчинки Олесі, дідусь якої захворів на рак. Історія про переживання, допомогу, підтримку, а головне — любов. Ця книга зацікавлює, зворушує, дивує і надихає, а ще допомагає рятувати життя: 10 гривень від вартості цієї книжки буде перераховано до благодійного фонду «Таблеточки» на допомогу онкохворим дітям в Україні.

 

Катерина Бабкіна, «Сніговий тепл»

Книжка познайомить читачів із хлопчиком Міком та його друзями, які випадково натрапили на дитинча невідомої науці істоти – снігового тепла. Тож героям доведеться подбати про малюка, проявити до нього всю любов і турботу, яку вони мають, та допомогти повернутися до тих, хто його шукає і так за ним сумує. А ще ця книжка подарує затишок і розповість про дружбу, взаєморозуміння, відповідальність, сім’ю та багато інших важливих тем.

 

Ольга Войтенко, «У світлі світляків» 

Фентезійні історії розповідають про світ, у якому зникає електроенергія, зв'язок та інтернет, а планету накриває непроглядна темрява; і про підлітків, що намагаються розгадати, що ж трапилося та як їм повернути світ до нормального життя. Тут авторка торкається важливих тем, як-от збереження природи від руйнівного впливу людської діяльності, пошук альтернативних джерел енергії та шляхи розв'язання глобальних проблем людства. А також нагадує про важливість спілкування між дітьми та батьками, про те, що шлях до світла можна відшукати, лише об'єднавши зусилля та підтримуючи одне одного.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage