Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Білецька Наталія

Щороку в перший день літа світ відзначає День захисту дітей. Бо кожна дитина заслуговує на щасливе життя, на безпеку і турботу, захист і любов. А ми, книголюби, знаємо, що один із найкращих способів проявити увагу і любов до дітей – це спільні читання книг. Читання відіграє важливу роль як у розвитку дитини, так і в пізнанні навколишнього світу та самих себе. Тому зібрали кілька цікавих книг Старого Лева, що подарують гарний настрій та корисні знання і малечі, і дорослим.

 

Для читання з дітками до 3 років

 «Чи є в бабуїна бабуся?»

Наймолодші читайлики обожнюють віршики – прості, кумедні, з цікавими героями та яскравими ілюстраціями, а особливо, коли матусі чи татусі ще й читають ці поезії діткам різними голосами та з виразною мімікою. То чому б не обрати збірку «Чи є в бабуїна бабуся?», якою тішиться уже не одне покоління, а її герої стали улюбленцями малят та їхніх батьків. У книжці ви зустрінете родину осликів та гіпопотамів, упертого цапка, мишеня, яке не хотіло спати, веселих жабок і бешкетних совенят, хазяйновиту бобриху і, звичайно ж, малого бабуїна! Веселі, милі, дитинні поезії, які з гумором проілюстрував Олег Петренко-Заневський, подарують чарівні миті родинного читання.

Комплект двомовних картонок для найменших

Книжки-білінгви

Книжки-картонки – улюбленці наймолодших читачів. Адже їх можна не тільки читати-розглядати, а навіть погризти ;) Разом із серією книг-білінгвів батьки допоможуть діткам зрозуміти, хто живе у морі, лісі чи саванні, що є фруктом, а що овочем, та чим відрізняється трактор від ракети. А ще – вивчити назви всього цього українською і англійською мовами.

 «Лапи і хвости»

Чудовим варіантом перших книжечок для малюків стануть картонки з різними віршиками та простими сюжетами. Як-от знаменита книжечка Мар’яни Савки «Лапи і хвости» про котика Потапа і песика Бровка. На ній уже вчилося рахувати багато маленьких читачів, які дуже полюбили кумедних героїв із віршика. Або ж інші наші новинки: «Марчик і Мурчик», «Порохотяг» та ін.

Для читання з дітками 4-6 років

«Незвичайна дружба у світі рослин і тварин»

У перші роки життя малюки лише починають знайомитися з нашим світом. І завдання батьків – допомогти їм пізнавати все, що навколо. Тут стане у нагоді наша новинка «Незвичайна дружба у світі рослин і тварин». Разом із неї дітки дізнаються як взаємодіють мешканці планети, допомагаючи одне одному чи завдаючи шкоди. А батьки зможуть ще більше про це розповісти і навіть показати в реальному житті, наприклад, як білочка, закопуючи горішки на запас у землю, сприяє поширенню їхнього насіння. 

«Емоції Ґастона»

Уже з чотирирічного віку можна говорити з дітками про емоції та емоційний інтелект. Чому ми сумуємо або радіємо, як побороти ревнощі та пережити злість – про все це і значно більше на сторінках серії книг про єдинорога Ґастона. Разом із головним героєм малюки навчаться висловлювати свої емоції і керувати ними.

«Нові казки Старого Лева»

Ця книга зачарує читачів кожного віку! На її сторінках зібрано щирі, теплі і затишні казки від сучасних українських письменників з ілюстраціями українських художників. Тут на вас чекають нові історії про добре відомих героїв: Старого Лева, що святкуватиме свій день народження; 36 і 6 котів, які випробують себе у ролі няньок; драконенят, що прийшли із книжки мститися; маленького Привида та історію кохання його батьків; єнотика Бо і його сестричку та інших.

Для читання з дітьми 7-9 років

«Лесеві історії. Експериментуй і дізнавайся»

Якщо ваша малеча полюбляє похімічити і постійно засипає вас питаннями «Чому» – ця книжка саме для вас. Разом із нею діти дізнаються про атоми, молекули, протони, кристали і про те, чому лід може бути гарячим, як заховати туман у склянці та перетворити яйце на гумовий м’ячик. І навіть знайдуть у ній кілька експериментів, які зможуть випробувати на практиці. Батьки ж у цьому їм допоможуть, бо безпека – понад усе!

«Маленькі історії Великих Людей»

Дізнаватися історії успіху завжди цікаво і малим, і дорослим. Саме такі історії людей, що увійшли у світову історію, хоч і мали непросту долю, розповідає серія барвистих книг «Маленькі історії Великих Людей». Як Марі Кюрі здобувала одразу дві Нобелівські премії? Чому Леонардо да Вінчі називають генієм у найрізноманітніших сферах? А Фріду Кало вважають іконою стилю? Чому Фернана Магеллана називають визначним мореплавцем і дослідником? Про все це просто, зрозуміло і цікаво – у книжках Ізабель Томас.

«П’єр і місто лабіринтів»

Ці три квест-книжки точно привернуть увагу шанувальників інтерактивних книг. Адже у них – заплутані лабіринти, таємничі загадки і безліч завдань, які допитливим читачам доведеться розгадати. Батьки можуть допомогти дітям із цим або влаштувати родинне змагання і весело провести час у сімейному колі. Хто пройде лабіринт швидше? Дізнавайтеся з допомогою книг «П’єр і місто лабіринтів. У пошуках викраденого Каменя», «П’єр і місто лабіринтів. Таємниця Емпайр Мейз Тауер» та «П'єр і місто лабіринтів. Таємниця повітряного замку».

Для читання з дітьми 10-12 років

«501 факт, який треба знати з географії» та «501 факт, який треба знати з історії»

Хоч у цьому віці діти завзято читають самі, ці книжки буде цікавою і дорослим також. В одній з них– сотні цікавинок про материки, океани й атмосферу, природні явища і екокатастрофи та багато іншого. В іншій – найважливіші факти зі світової історії, цікавинки про відомі події та людей, без яких наш світ не був би таким, як є тепер. Тож якщо ви і ваші діти полюбляєте пізнавати світ і щоразу поповнювати скарбничку знань – тоді ці видання чудово пасуватимуть для спільних читань.

«Пес на ім’я Мані, або Абетка грошей» та «Кіра й таємниця бублика»

Фінансова грамотність – одна із основних навичок для успішного життя. Як розпоряджатися грішми, навчитися знати ціну речам та заощаджувати – ці основи непросто пояснити дітям, які лише роблять перші кроки у самостійному житті. Але книжки відомого фінансового консультанта Бодо Шефера стане в нагоді, щоби навчити дітей грамотному ставленню до грошей, а батькам – допомогти їм у цьому. До того ж, це далеко не посібники про фінанси, а захопливі історії, в якій не обійшося без дружби, підтримки і одного розумного собаки.

«Енциклопедія неуків, бунтівників та інших геніїв»

Ця книжка важлива найперше тим, що показує: не обов’язково бути зразковим у всьому, щоби досягти успіху у житті. Тут – історії видатних особистостей, які залишили помітний слід в історії, літературі, мистецтві та науці, дарма що все починалося безладно і в дитячі роки цих геніїв радше називали бунтівниками та неуками. Але якщо чогось справді хотіти і докладати до цього зусиль, сягнути можна найвищих висот.

Для читання з дітьми 13-16 років

«7 звичок високоефективних підлітків»

Підлітковий період – один із найскладніших у дорослішанні. Адже дітям доводиться шукати своє місце у житті та починати будувати плани на майбутнє. Між тим родинні стосунки, навчання, перші закоханості тощо можуть створювати певні труднощі. У цій книжці – поради, що допоможуть тінейджерам знайти свій шлях і правильно ним рухатися. Батькам ж радимо почитати її, щоби зрозуміти, ваші діти – особистості зі своїми планами та мріями, і їм потрібна ваша підтримка та допомога на їхньому життєвому шляху.

«Забави для мозку»

Якщо ж ваша родина полюбляє різні забави та випробування, тоді ця книга – must have для спільних читань, а радше ігор. Адже у ній – вісім захопливих настільних ігор різної складності. Швидкість обчислення, стратегія і логіка – це лише мала частина навичок, яких ви набудете, граючи в ігри. А робити це ви можете як у невеликому колі, так і зібравшись всім сімейством ;) Хай там що, але гарний настрій і зарядка для мозку вам гарантовані!

«Школа скаутингу. Все, що треба знати для пригод просто неба»

Ця книга буде не лише цікава та корисна, а й неодмінно подарує вам багато спільного часопроведення з рідними на свіжому повітрі! Завдяки цій новинці читачі навчаться пізнавати світ в колі однодумців, загартувати свій характер, допомагати іншим у мандрах і пошуку нових, незабутніх пригод. Тут знайдете найкорисніші практичні навички, як-от розпізнавати дерева та ідентифікувати птахів і тварин, обирати спорядження для мандрів та правильне місце для табору, будувати укриття, надавати першу медичну допомогу тощо. А головне – насолоджуватися красою природи.

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage