Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Хоменко Марія

Захопливі детективи люблять всі, як дорослі, так і діти. Тож ми підготували добірку дитячих детективних історій для читачів і читачок різного віку. Готові розкривати таємниці, дізнаватися секрети та відчути себе справдніми детективами? Уперед!



«36 і 6 котів-детективів» Галина Вдовиченко

Це друга книга з серії про 36 і 6 котів! І тепер у котів-танцюристів з’явився новий талант – до дряпопису. Їхні картини прикрасили стіни господаревої кав’ярні, але ненадовго... Стався злочин. Хто візьметься розслідувати дивне зникнення? Хто розкриє таємницю вісьмох липових дощечок? 36 і 6 котів-детективів беруться до справи…

Буде захопливо, весело і дууууже цікаво!

Детективна історія для читачів і читачок 6-8 років.


«Супердетектив Тім і  команда. Таємниця зниклого діаманта» та «Супердетектив Тім і команда. Великодня таємниця» Клаус Гаґеруп та Гільда Гаґеруп

У перші частині Тім та його сестра Єнні уперше їдуть відпочивати на лижний курорт, де їхні батьки придбали невеличкий будиночок. Під час карнавалу в місцевому готелі викрадають дорогий перстень з діамантом. Хто ж у Сультоппені — злодій?

Друга частина про Тіма та його сестру Єнні розповідає про нову справу! Пожежа в готелі, зникла картина та лижний забіг на шаленій швидкості — це лише кілька з тих головоломок, над якими Тімові та Єнні доведеться добряче помізкувати.

Детективні історії для читачів і читачок 6-8 років.



«Джуді Муді – детектив» Меґан МакДоналд

Зустрічайте Джуді Муді, супернишпорку! Спеціалізується на розшуку зниклих тварин, вистежуванні підозрюваних, розпитуванні свідків, зламуванні шифрів і пої­данні печива! У цій книжці Джуді Друді, тобто Муді, найкраща на весь світ розгадувачка таємниць, вирішує серйозно взятися за пошуки зниклого цуценяти і продовжити справу її улюбленого детектива Ненсі Дрю.

Детективна історія для читачів і читачок 6-8 років.


«Усі під підозрою» Маруся Щербина

Остап мріє стати детективом. І ось трапляєть­ся нагода: у школі зникають козацькі монети! Звісно ж, хлопець одразу береться шукати злочинців. І не сам: виявляється, його брат Олег теж зацікавився дивним зникненням монет, як і Соня, новенька зі школи. Утім, розслідувати злочини — не лише дуже захопливо, а й важко, бо під підозрою опиняються геть усі.

На друзів чекають шалені пригоди: загадкові справи, допити, справжнісінькі скарби і навіть замки з привидами.

Детективна історія для читачів і читачок 9-12 років.



«Детективи в Артеку» та «Детективи з Артеку. Таємниці Кам’яних Могил» Андрій Бачинський

У першій частині Оленка та її друзі – Антон, Сашко і Сергій у таборі на березі Чорного моря ­випадково дізнаються про таємницю захованих неподалік коштовностей славнозвісної Міледі з роману про трьох мушкетерів. Уночі друзі таємно вирушають на пошуки скарбу, але потрапляють у вир захоплюючих пригод.

У другій частині на героїв чекають захопливі несподіванки та справжні випробування. Спершу хлопці приїжджають в гості до Оленки – до Львова, вважаючи, що саме там заховані коштовності Міледі. А незабаром, на літніх канікулах, змушені вирушити до Кам’яних Могил – адже Оленчин тато у небезпеці!

Детективні історії для читачів і читачок 9-12 років.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage