Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Хоменко Марія

Читаємо = перемагаємо, адже читаюча й думаюча нація – це сила! Книжки, як ми всі знаємо, – це не лише задоволення, але й розвиток та користь, тож пропонуємо вам добірку літератури, що допоможе стати кращими та збудувати ще розумнішу націю.

«Mindfuck. Як позбутися бар’єрів у своїй голові», Петра Бок 

Світ змінився, а ми все ще керуємося давніми страхами, застереженнями і сумнівами. Ми шукаємо безпеки і не наважуємося ризикувати та змінюватися. Як почати вірити в себе й довіряти собі? Як припинити себе применшувати? Сучасне суспільство до цього готове, кожен із нас насправді готовий теж. Німецька коучиня розкаже, як відкинути попередні переконання й сумніви, щоб покращити якість життя.

«Талант: інструкція з використання» 

Це видання, створене Фундацією Дарини Жолдак, розповідає підліткам та їхнім батькам про різноманітні творчі професії та про те, як відчути, розвивати та реалізувати свій талант. 13 креативних індустрій, реальні історії визнаних українських професіоналів, інтерв’ю, історії успіху, цікаві факти про професії та практичні завдання — усе це допоможе по-новому оцінити творчу сферу та відчути суперсилу власного таланту.

«Прокрастинація», Джейн Б. Бурка, Ленора М. Юен

Відкладаєте важливі й дрібні справи на завтра, на потім, на останній тиждень перед дедлайном? Тоді ця книжка саме для вас! Це ефективний порадник із рекомендаціями, які допоможуть взятися до справи, оминаючи перешкоди прокрастинації, аби врешті успішно долати особистий шлях до психологічного зростання та успіху. Відомі психологи пропонують проникливий, чутливий, а іноді смішний погляд на проблему, яка зачіпає всіх.

«Мапа думок», Тоні Б’юзен 

Це найавторитетніший і найдоступніший посібник зі складання мап думок, що ґрунтується на п’ятдесяти роках дослідження і вдосконалення мап думок їхнім винахідником Тоні Б’юзеном. Книжку написано і для тих, для кого концепція мапи думок є новою, так і для досвідчених укладачів мап, які хочуть підвищити свій інтелектуальний та творчий рівень. Мапу думок можна використовувати, плануючи робочий тиждень, готуючись до іспиту, кар’єрних змін чи вирішення конфліктних ситуацій.

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage