Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Шукаєте ідеальний подарунок для підлітків? Книга «Скарбничка історій» Володимира Аренєва — чудовий варіант. Це захоплива повість, у якій пригоди чекають на кожній сторінці, а ще — чудовий посібник з написання не менш захопливих історій з практичними порадами і завданнями. Також у цій історії лунає і тема Різдва.

Ось що розповідає про святкові мотиви та дива у книзі сам автор:

***

«Скарбничку історій» я почав писати взимку – і події в ній теж починаються взимку.

Тож чи був шанс, що історія Урсули й Шама омине Різдво? Анінайменшого!

Щоправда, існувала проблемка: частина цієї історії відбувається у минулому, десь за тисячоліття до Різдва. Але так було навіть цікавіше: чи ж кожна книжка не виклик для автора?!

Звісно, як і має бути в справжній різдвяній історії, герої змушені тут озирнутися на власне минуле, його осягнути й здолати. Звісно, тут є чарівний помічник, і караван із дарами, і маги, і навіть зірка. (Гляньте – он вона сяє на обкладинці). Є ялинка, і гості, і навіть колядники, які, втім, не тільки віщують нову радість, але й створюють додаткові проблеми.

Але найголовніше – це Диво, правда ж? Без Дива жодна різдвяна історія не працює, вона як ті китайські ялинкові прикраси, що блищать, але не тішать. А вся історія Урсули й Шама мала стати суперечкою між правилами й тим, що вище за правила. Суперечкою між Законом і Любов’ю.

Бо ж це книжка про творчість, а творчість, власне, теж про це, хіба ні? Спершу вивчаєш правила, потім – те, що стоїть за і поза ними.

А ще «Скарбничка історій» – диво as is. Бо те, що Сашко і Наталія Ком’яхова так неймовірно втілили в життя намріяне мною оформлення, а видавництво під час війни випустило таку книжку – вже саме по собі диво.

Сподіваюся, що вам «Скарбничка» допоможе втілити ваші власні мрії. Розповісти власну свою історію.

Ну, або – просто по-справжньому потішить. 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage