Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Шиманська Анна

У час, коли над головою збираються грозові хмари і земля тікає з-під ніг, кожен потребує опори та підтримки. Вони бувають різними: у дружній пораді, довірливій розмові, усмішці та й просто у вмінні бути поряд у потрібний момент. Ми зібрали для вас кілька книг про підтримку, яка надихає, окриляє, додає віри у себе, часом веселить та доводить, що хай де б ми були – завжди знайдеться той, хто розрадить і допоможе!

Дорж Бату, «Франческа. Повелителька траєкторій», «Франческа. Володарка офіцерського жетона»

Дилогія про Франческу – історія від письменника Доржа Бату про підтримку космічного масштабу. Герої книжки – працівники NASA, що відповідають за траєкторії і орієнтацію сателітів, а також за підведення космічних кораблів на підхідні орбіти до міжнародних космічних станцій. Коли на твоїх плечах така відповідальність, то поруч мають бути перевірені напарники та мудрі наставники, які і з математичними формулами допоможуть розібратись, і апельсина почистять, і приймуть на себе удар від керівництва за незаплановану халепу (а їх з героями книг Франческою та Доржем трапляється ой-як багато). А ще це історія про безмежну довіру одне до одного й віру в команду та її мету. 

Галина Вдовиченко, «Пів'яблука. Інші пів'яблука»

«Пів'яблука. Інші пів'яблука» — роман Галини Вдовиченко про справжню жіночу дружбу. У центрі розповіді – життєві історії чотирьох подруг, таких різних, але однаково близьких, та незвичний сувенір, що потрапив у їхнє життя та у дивний спосіб вплинув на кожну. Героїні працюють, кохають, шукають себе, вирішують романтичні дилеми та будують стосунки з дітьми. Але знають: подруги завжди поряд, і за їхньою підтримкою та порадою можна звернутись у будь-який час доби.

Жоель Діккер, «Правда про справу Гаррі Квеберта»

Роман «Правда про праву Гаррі Квеберта» – довершений детектив, який поміж іншого доводить, що кожен з нас потребує поряд того, хто зможе вислухати та підтримати. Хай де б ти був: на вершині слави або ж у вільному падінні до низу. 

Після успішного дебюту письменник Маркус Ґольдман опиняється у творчій кризі. Новий роман ніяк не пишеться, а видавець ось-ось вимагатиме рукопису. Тож Маркус вирушає за підтримкою та порадами до наставника, що давно став другом, іменитого автора Гаррі Квеберта. Однак незадовго по приїзду допомога стає необхідною самому Гаррі, адже його обвинувачують у вбивстві, що трапилось понад 30 років тому. І вже Маркус робитиме все, щоб відбілити ім'я шанованого письменника. Обом героям доведеться відкрити багато таємниць минулого, кожна з яких перевертатиме їхні світи з ніг на голову. Але віра одне в одного допоможе подолати все і розгадати найзаплутаніші таємниці.

Євгенія Кузнєцова, «Спитайте Мієчку»

На порозі великих змін у житті сестри Лілічка та Мієчка вирішують взяти паузу та сховатись на літо у будиночку дитинства, де живе бабуся Теодора та рудий безіменний кіт. Слідом за ними на порозі дому з'являються індійська кузина, розгублена мама, минулі та майбутні кохання, і хата починає кипіти життям. «Спийте Мієчку» – справжня ода підтримці. Вона тут всюди: у розумінні без слів та з півпогляду, у обіймах, що важливіші за слова, у посмішці в потрібний момент та у вмінні вчасно зігріти ноги сестрі або ж розпитати рецепт голубців у бабусі. Якщо ви шукаєте історію, від якої стає тепло на душі та повертається віра в добро, родинні зв’язки та почуття дому, що витримує найсильніший дощ, – роман Євгенії Кузнєцової саме для вас.

Віржіні Ґрімальді, «Саме час знову запалити зірки»

Головна героїня роману французької письменниці Віржіні Ґрімальді – Анна – розлучена, заклопотана і втомлена від життя, якій часто бракує часу на порозуміння з двома доньками. Тож коли її звільняють з роботи, жінка вирішує, що саме час змінити життя та здійснити давню мрію: побачити полярне сяйво. І утрьох вони вирушають у тривалу подорож. А у мандрах без взаємної підтримки, довіри та любові – ніяк. Як і без пригод, нових знайомств та неймовірних відкриттів! Ця книга про слідування мріям та віру у дива, про цінність родини та вміння бути опорою одне для одного, коли це потрібно.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage