Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Рудюк Анастасія

Поєднаймо наші зусилля в спільній і благородній меті:

 допомогти кожній дитині бути щасливою.

Кожні батьки прагнуть, аби їхні діти були розумними, успішними та, головне, щасливими. Подекуди таке прагнення спонукає дорослих навантажувати малечу гуртками та репетиторством ще змалку. Втім,діти губляться в цьому різноманітті завдань, книжок, мультиків та відеоігор. Як виховати в дитині принципи ефективного життя? Про це розповідає Шон Кові, автор книжок «7 звичок щасливих дітей» та «7 звичок високоефективних підлітків», які вийшли друком у «Видавництві Старого Лева».

Чому вашим дітям потрібна ця книжка?

Як вважає автор книжки, виховувати в дітях базові принципи ефективного життя можна змалку в ігровій формі. І нехай це звучить дещо складно, адже як принципи успішного життя можна пояснити дітлахам? Втім, автор книжки «7 звичок щасливих дітей» поетапно розповідає та радить батькам, як навчати та спілкуватися з дітьми.

Серед звичок щасливих дітей: вміння брати на себе відповідальність, планувати заздалегідь, дружити з іншими, вміння домовлятися та відновлювати свої сили.

Ці принципи є корисними як для дітей, так і для підлітків й дорослих. У процесі читання книжки діти розвивають власну ідентичність й вчаться жити та взаємодіяти у дорослому світі.

 

Як її читати?

Шон Кові знайомить дітей зі звичками ефективності на прикладі вісьмох мешканців селища Сім Дубів. Всі герої напрочуд різні, як-от активний кролик Джампер, творча скунска Лілі та розумна білченя Софі. У кожному з цих героїв дитина може впізнати себе.

Всі принципи пояснені в історіях мешканців Семи Дубів. Історії короткі, втім інформативні та повчальні. А наприкінці кожного розділу є куточок для батьків з інформацією, як можна застосувати ті чи інші принципи у вихованні дитини.

Чому «7 звичок щасливих дітей» потрібно читати разом?

Книжка створена для читання батьків з дітьми. Вона провокує на діалог, ставить важливі питання дітям, відповіді на які цікаво шукати разом. А кольорові ілюстрації зроблять читання захопливою подорожжю. «7 звичок щасливих дітей» — це хороша книжка для того, аби привчити дітлахів до читання та обговорення історій.

Ну і звісно, всі принципи можна застосовувати й дорослим. Адже хто з нас не хотів би жити ефективніше та щасливіше? А вдосконалювати себе та розвиватися разом з дітьми — це цікаво та захопливо.

Пам’ятайте, що навчатися й показувати хороший приклад дітлахам потрібно постійно. А долучитися до розвитку ідентичності малечі — це не складно. А захопливо разом із книжкою «7 звичок щасливих дітей»!

 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage