Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Хоменко Марія

Осінь. Вечори стають дедалі довшими й довшими… А чому б не використати цей час для читання різноманітних історій?

Пропонуємо вам добірку з п’яти книжкових товстунців на 500+ сторінок, які зроблять довгі осінні вечори цікавішими. Підібрали різні за жанром та настроєм книги, щоб кожен знайшов собі твір до вподоби.

Амадока

«Амадока», Софія Андрухович

Без цієї книжки важко уявити сучасний український літературний процес! Вона складається з трьох частин й висвітлює три важливі для нас всіх теми, що потребують проговорення: Голокост, Розстріляне відродження й війна в України. Ці актуальні питання вплетені в цікавий художній сюжет. Понівечений до невпізнаваности в одній із гарячих точок на Сході України, герой роману «Амадока» дивом залишився живим, проте чоловік не пригадує жодного фрагмента свого попереднього життя. Таким його і віднаходить жінка, любов і терпіння якої здатні творити дива, зшиваючи докупи спільну історію.

 Я бачу, вас цікавить пітьма

«Я бачу, вас цікавить пітьма», Ілларіон Павлюк

Ми впевнені, що майже 700 сторінок цього тексту настільки захоплять вас, що змусять забути про лік часу!

Київського кримінального психолога Андрія Гайстера відправляють консультантом у богом забуте селище Буськів Сад. Зимової ночі там зникла маленька дівчинка. А ще там водиться Звір — серійний маніяк, убивств якого тамтешні мешканці воліють не помічати... У цьому проклятому селищі, де все по колу і всі живуть життям, яке ненавидять, розслідування постійно заходить у глухий кут. Андрій вірить, що загублена дівчинка, попри все, жива і він її знайде. Але нікому, крім нього, це не потрібно.

Гарантуємо кілька вечорів дивовижного читання!

 Обери мене

«Обери мене», Кейт Стейман-Лондон

Бея Шумахер — відома стильна «плюс-сайз»-блогерка. У Беї чудові друзі, натовпи фанатів і… вщент розбите серце.

ЇЇ засмучують стереотипні уявлення про те, якою має бути «справжня» жіноча краса. Чому в телевізійні шоу запрошують лише худорлявих? Невже бути повненькою — це щось ганебне і нездорове? Несподівано Бея отримує цікаве запрошення: продюсери реаліті-шоу хочуть, аби вона стала його наступною зіркою в оточенні чоловіків, які змагатимуться за її серце. Жінка потрапляє у вир розкішної моди, інтернет-хейтерів, сексуальних чоловіків, романтичних пригод та можливості знайти реальне кохання посеред казки, створеної для телебачення. Ви будете сміятися, плакати й нервувати разом з героїнею!

 Мрія про Антарктиду

«Мрія про Антарктиду», Маркіян Прохасько

Запрошуємо в подорож світом скутої льодом Антарктиди!

В основі книги — живі враження автора, який здійснив велику мрію і подався у захопливу подорож до української станції «Академік Вернадський» в Антарктиді. Текст насичений великою кількістю інформації, пов’язаною із континентом: від того, як люди знайшли південну землю 200 років тому, до того, як потрапити на континент у наш час; від мальовничих описів навколишнього світу у Антарктиці до пояснення складних процесів, які безпосередньо стосуються кожного мешканця планети.

 Середня стать

«Середня стать», Джеффрі Євгенідіс

Проникливий та багатогранний роман-епопея, що приніс автору Пулітцерівську премію.

У книжці розповідається про Калліопу Стефанідіс і три покоління греко-американської сім’ї Стефанідісів, кожне з яких має свої секрети. Калліопа — не така, як інші дівчата. Та щоб зрозуміти, у чому ця відмінність та як її прийняти, вона повинна відшукати не один скелет у шафі своєї родини та розкрити жахливу таємницю.

Цей роман — немов окремий відвертий, емоційний та інтимний світ, у якому Калліопа, що перетворюється на Калла, пізнає своє особливе тіло, здобуває сексуальний досвід, вчиться приймати й розуміти себе.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage