Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Знайди свою ідеальну книжку літа: ТОП-10 від Старого Лева
Літо – пора відпусток, канікул та відпочинку, а  отже – чудовий період, щоб нарешті насолодитися читанням книг, на які раніше не вистачало часу. Пропонуємо ТОП-10 книг від Старого Лева, так чи інакше пов’язаних з літом. Усі ці видання різні: тут ви знайдете цікаві новинки для дітей, пригоди для підлітків, душевні твори для дорослих. На будь-який смак та настрій :) Обирайте та гайда читати!
 
У своїй книзі «Ще літо, але вже все зрозуміло» Василь Карп`юк розкриває перед читачем усі тонкощі життя карпатського села з усіма його труднощами та красою. Дуже медитативно та плавно  автор переходить від побутових ситуацій до роздумів про життя, природу, про стосунки зі знайомими йому людьми.  Ці «проби» літа насичені теплом, добром та спокоєм. Чудова проза для відпочинку та релаксації.
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
Червень – місяць несподіванок, які можуть подарувати вам кохання усього життя, цікаві знайомства чи карколомні мандрівки, нові  творчі проекти або… людину, яка стане найважливішою у вашому житті. І саме про зустріч з такою людиною, а також про турботу, про відповідальність за іншого, про любов та добро, про довіру і віру у краще, розповідає дуже чуттєва і позитивна книга Олексія Чупи «Вишня і Я».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Яке ж літо без футбольного сезону? «Футбольний матч тривалістю в літо» Бернара Шамбаза – чудова книга для  любителів цього спорту. Завдяки мандрівці, у яку вирушає юний Фосто з татом та улюбленим футбольним м’ячем, читачі дізнаються чимало цікавого не лише з історії футболу, а й відкриють для себе безліч фактів про різні країни світу -  від Канади та США  до Італії, Франції та навіть Індонезії.
 
 
 
 
 
 
 
 
Якщо ви збираєтесь у літній табір або ж хочете пригадати ті відчуття пригод, які переживали у минулих поїздках,  тоді книга «Детективи в Артеку» саме для вас. Пригоди дітлахів з різних куточків країни, сонце та море, загублені скарби та таємні печери, - все це та багато іншого у пригодницькій повісті Андрія Бачинського.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
А ось книги «Ганнуся» та «Ганнуся. У гості для лісовика» Володимира Рутківського неодмінно припадуть до смаку усім, хто полюбляє проводити літні канікули у селі в бабусі та дідуся або ж просто на природі. Тут юна героїня разом зі своїми друзями вчиться варити варення, знайомиться з лісовими мешканцями і навіть допомагає впіймати злочинця.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
«Все починається в 13» Валентина Бердта – ще одна книга-мікс, у якій зібрано стііільки пригод... І нічні походи на цвинтар, і паранормальні явища, і перше кохання, і ще багато іншого. Разом з цією книгою влітку точно не нудьгуватимеш. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
І якщо ви раптом запланували на літні канікули всією родиною відвідати українські замки, то не забудьте прихопити із собою книгу Зірки Мензатюк «Таємниця козацької шаблі». Вона розкриє вам чимало таємниць і легенд про замки та фортеці України. І, звісно, без пригод не обійдеться. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Літо - саме той час, щоб провести його з найріднішими людьми. І навіть якщо ви не маєте бабусі чи дідуся, до яких можна навідатися в гості, з якими можна порибалити чи поїсти щось смачненьке, не засмучуйтесь - завжди можна знайти людину, якій ти потрібен так само, як і вона тобі. Саме про це - про вміння любити, піклуватися та допомагати, їсти черешні, сидячи на дереві, свистати та робити повітряних зміїв - розповідає книга Ульфа Старка «Чи вмієш ти свистати, Юганно?» 
 
 
 
 
 
«Куди зникло море» Тараса Прохаська та Мар’яни Прохасько - ідеальна книга для родинного читання у дорозі. Адже  не залежно від того, куди ви мандруєте, на вас, як і на малих кротенят та їхніх друзів у книзі, чекає безліч неймовірних відкриттів, будь то нові місця чи вміння, смаколики та музичні вподобання і багато-багато іншого, на що так багате літо :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
І, звісно, до нашого переліку потрапляють неперевершені твори Туве Янссон про мумі-тролів. Адже ці білі істоти взимку сплять, а найцікавіші історії з ними трапляються саме влітку. Наприклад, у повісті «Небезпечне літо» мумі-тролі знаходять новий дім на воді, самостійно влаштовують театральну виставу, знайомляться з десятками крихітних лісовенят, гублять та знаходять один одного, бояться і проявляють сміливість і дарують читачам багато насолоди та радості...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage