Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Жанна Слоньовська - переможець нагороди Конрада
 
Письменниця Жанна Слоньовська стала лауреатом щорічної польської літературної нагороди Конрада за кращий літературний дебют 2015 року – роман «Дім з вітражем», що вийшов в українському перекладі у «Видавництві Старого Лева».
 
Урочисте нагородження відбулось 30 жовтня в Кракові у рамках Фестивалю Конрада (Festiwal Conrada). Письменниці вручили статуетку та грошовий приз у розмірі 30 тисяч злотих.
 
 
«Кожен шукає безпеки, але особисто для мене писати цю книгу було проти людської основної потреби. Протягом п'яти років  це було питанням віри. Я писала текст, на який ніхто не чекав, я  писала рідною мовою, навіть кинула свою роботу, але твір перевершив мої найсміливіші очікування»,- сказала на сцені Жанна Слоньовська.
 
 
 
Жанна Слоньовська - журналістка, перекладач і письменниця. Народилась у 1978 році. Протягом багатьох років живе у Кракові. Фахівець у галузі історії Львова. Письменниця отримала нагороду видавництва «Znak» за твір «Дім з вітражем» у 2014-му. Також роман номінований на літературну премію «Nike 2016».
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage