Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Зараз кожна хороша новина особливо цінна. Тому хочемо поділитися з вами однією такою: права на видання книги «Війна, що змінила Рондо» Романи Романишин і Андрія Лесіва (Творча майстерня «Аґрафка») продано у сім країн світу. І незабаром книга українських авторів побачить світ у Литві (Baltų lankų), Норвегії (Magikon Forlag), Японії (Bronze Publishing), Естонії (Draakon & Kuu), Німеччині (Gerstenberg), Греції (Aiolos Books) та Латвії (Liels un Mazs)!

«Війна, що змінила Рондо» – це книга про те, що війна не має серця і не розуміє жодної мови, зате торкається кожного і на всіх залишає шрами. Та якщо спільно збудувати машину світла і навчитися співати попри все, тоді навіть найтендітніші істоти зможуть вистояти й перемогти. А ще ця книга – це привід для вдумливої розмови з дітьми (або й зі собою) про те, що діється нині в країні чи й деінде у світі, у форматі чарівної історії, яка завжди залишає місце для надії та оптимізму.

Книга народилася після подій на Майдані 2014 року. Автори вирішили створити таке видання, яке допоможе батькам проговорити із дітьми тему війни. «Ми мали на меті спровокувати подальшу щиру розмову між дорослими і дітьми. Книга не дає відповіді, а ставить ще більше запитань, які потрібно буде обговорити разом. Це видання для родинного читання», – зазначили Романа і Андрій. Зараз, після початку повномасштабної війни росії проти України книга набула ще більшої актуальності.

Вийшовши 2015 року у «Видавництві Старого Лева», книга одразу здобула світове визнання, зокрема увійшла до числа переможців конкурсу Bologna Ragazzi Award 2015 та до щорічного каталогу книжкових рекомендацій в галузі міжнародної дитячої та юнацької літератури White Ravens 2015. Дотепер книга вже видана у Франції, Італії, Словаччині, Польщі, Вірменії, США та інших країнах.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage