Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Німецьке видання книги «Війна, що змінила Рондо» від Романи Романишин та Андрія Лесіва (творча майстерня Аґрафка) отримало відзнаку Міжнародного літературного фестивалю в Берліні «Виняткова книга 2023»! До речі, цю книгу відзначено уже другий рік поспіль! Вітаємо авторів!

«Яку надзвичайну книжку обов'язково варто прочитати дітям, підліткам чи молоді?» – Це питання організатори фестивалю ставлять всім авторам та ілюстраторам, які беруть участь у молодіжній програмі цьогорічного фестивалю. Книги, номіновані гостями фестивалю, будуть відзначені нагородою «Виняткова Книга 2023» та презентовані протягом фестивального періоду мовою оригіналу та німецькою мовою. Після завершення фестивалю книги з відзнакою «Виняткова Книга 2023» будуть постійно доступні для користування в Бібліотеці Шеффера (Schaeffer-Bibliothek). Також представлені у цій секції книги будуть анонсовані на сайті фестивалю.

«Минулого року нашу книгу номінувала Tatia Nadareishvili. У 2023 році нашу книгу номінував чудовий ілюстратор, дизайнер та письменник з Норвегії Стіан Голе (Stian Hole). Ми неймовірно вдячні і дуже радіємо!» – зазначають Романа та Андрій на своїй сторінці у фейсбуці.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage