Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Неймовірні новини! Американське видання «Війни, що змінила Рондо» Романи Романишин і Андрія Лесіва увійшло до сотні найкращих книжок-картинок 2021 року за версією найвпливовішого американського літературного журналу Kirkus Reviews!

Цей журнал оглядає понад 7000 книг протягом року. Відзначені книги далі беруть участь у щорічному конкурсі Kirkus Prize. Нещодавно книга отримала зірку від Kirkus Reviews, а тепер її відзначили як одну із найкращих видань року.

«Війна, що змінила Рондо» – це книга про те, що війна не має серця і не розуміє жодної мови, зате торкається кожного і на всіх залишає шрами. Та якщо спільно збудувати машину світла і навчитися співати попри все, тоді навіть найтендітніші істоти зможуть вистояти й перемогти. А ще ця книга – це привід для вдумливої розмови з дітьми (або й зі собою) про те, що діється нині в країні чи й деінде у світі, у форматі чарівної історії, яка завжди залишає місце для надії та оптимізму.

Українською «Війна, що змінила Рондо» вийшла 2015 року. Згодом отримала низку відзнак, серед яких Bologna Ragazzi Award, та була перекладена кількома мовами, зокрема у Франції, Італії, Словаччині, Польщі, Вірменії та ін. Американське видання побачить світ цьогоріч у перекладі Оксани Лущевської у видавництві Enchanted Lion Books.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage