Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Валентин Бердт розповість, як не нудьгувати влітку
У суботу, 4 червня, у Будинок Книги в Києві (вул. Льва Толстого, 11/61) завітає харківський письменник Валентин Бердт (автор книг «Марципан Пломібрович», «Мій друг Юрко Цикуль та інші») з новинкою «Все починається в 13», що вийшла у «Видавництві Старого Лева». Модеруватиме зустріч письменниця Зірка Мензатюк.  Початок - о 14:00, вхід вільний. 
 
Книжка «Все починається в 13» стане чудовим доповненням бібліотеки тинейджера. Адже події у ній розгортаються на початку літа, а захопливий сюжет доводить, що найбільші пригоди у житті починаються, як тільки тобі виповниться тринадцять. Герої  Валентина Бердта – школярі, яких відправили на літні канікули не у дитячий табір і не у гірський похід, а у ... село. Здавалося, от де страшенна нудьга! Натомість школярі потрапляють у справжні пригоди і навіть стикаються з містичними явищами. Друзі наважуються піти вночі на цвинтар, а там і до паранормальних подій недалеко. Від такого не занудьгуєш, а, навпаки, - наберешся страху… Чи подолають друзі небезпеку і чим завершаться неймовірні літні канікули розповість учасникам фестивалю Валентин Бердт.
 
Валентин Бердт – письменник, журналіст. Автор книг «Верлібри. Потойбіччя» (1991 р. «Видавець»), «Марципан Пломібрович» (2009 р. «Видавництво Старого Лева») у співавторстві з дочкою Яною Бердт, «Мій друг Юрко Цикуль та інші» (2010 р. «Видавництво Старого Лева»). Дипломант конкурсу «Коронація слова» 2009 р.. Мешкає у Харкові. Працює кореспондентом газети «Магістраль».
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage