Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Ульф Старк завітає на Книжковий Арсенал
Фото -  Malin Nilsson/Sveriges Radio
 
Друзі, маємо чудову новину: на Міжнародний фестиваль Книжковий Арсенал, який відбудеться у Києві з 20 по 24 квітня, завітає Ульф Старк - відомий шведський письменник і сценарист, автор книги «Диваки і зануди», яка вийшла в українському перекладі у «Видавництві Старого Лева». 
 
Тож під час зустрічей з автором гості фестивалю зможуть дізнатися більше про книгу «Диваки і зануди», поспілкуватися про шведську підліткову літературу та отримати автограф автора. А ще Старий Лев приготував сюрприз для молодших читачів: до «Книжкового  арсеналу» видавництво готує ще одну книгу Ульфа Старка «Чи вмієш ти свистати, Юганно?», яка незабаром вийде у перекладі Галини Кирпи та з ілюстраціями Ольги Гринюк. 
 
Нова книжка письменника поєднує в собі дві невеличкі повісті «Моя сестра – ангел» та «Чи вмієш ти свистати, Юганно?». У першій із них герой, як і безліч інших дітлахів, має уявного друга, тільки в нього це – сестричка, яка померла, так і не народившись. Друга повість розповідає про те, якою важливою є дружба старших та маленьких. Хлопчик Берра, який немає дідуся, знаходить собі його… в будинку для літніх людей. Ульф Старк вміє говорити з дітьми про дружбу, любов і втрати проникливо і не сентиментально.
 
Нагадаємо, що у 2016 році особливу увагу в рамках Книжкового арсеналу буде присвячено скандинавській літературі, зокрема для дітей та підлітків. 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage