Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

У Лейпцигу обрали найгарнішу книгу року
 
Кожного березня у німецькому місті Лейпциг обирають найгарнішу книгу року у рамках міжнародного конкурсу «World's most beautiful book». Цьогоріч почесне звання отримало видання з Китаю «Order: Fangyuan Story».
 
Конкурс організований німецьким фондом книжкового мистецтва «Stiftung Buchkunst». У цьому році журі  розглянуло близько 600 видань з 32 країн світу. Чотирнадцять книг з восьми країн посіли призові місця.
 
Звання найгарнішої книги року отримало видання «Order: Fangyuan Story» Лу Чунхуа, дизайн - Лі Джин. Книга вийшла у видавництві «Guangxi Art» та розповідає історії з життя приватної книгарні «Fangyuan», що працює вже більше 33 років. 
 
 
 
Лі Джин і Лу Чунхуа разом закінчили Сіанську академію мистецтв. Лі Джин наразі викладає у цій академії. Лу Чунхуа ж після навчання очолив родинний книжковий магазин, де протягом чотирьох років змальовував з облич відвідувачів їхні емоції у свій записник. Коли малюнків назбиралось достатньо для видання окремої книги, його найкращій друг, Лі Джин, взявся її дизайнувати. «Це допомогло мені реалізувати мою мрію стати дизайнером, -  сказав Джин. - У книзі є розповідь про родину мого друга, а також історії кількох поколінь книгарів».
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage