Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Супергерої» Олени Гусейнової – у Дніпрі, Кривому Розі, Житомирі, Харкові та Сумах
Чи є супергерої серед нас, а не лише у голівудських фільмах? І чи знайдеться місце Росомасі, Бетмену чи Спайдермену у віршах? На ці питання поетеса Олена Гусейнова відповідає однозначно: «Так!». 
 
Пересвідчитися у її правоті, послухати неймовірну поезію зі збірки «Супергерої» можна буде на зустрічах з авторкою у Дніпрі, Кривому Розі, Житомирі, Харкові та Сумах. Ця книга, до речі, – ще один ілюстраторський експеримент Творчої майстерні «Аґрафка»  - художників Романи Романишин та Андрія Лесіва. І її варто не лише читати, а й роздивлятися. 
 
Розклад зустрічей:
 
6 грудня – Дніпро - Книгарня Є (вул. Глінки, 15), 18:30 – Модератор Наталка Дьоміна. 
7 грудня - Кривий Ріг - Криворізький державний педагогічний університет (просп. Гагаріна, 54, чит.зала головного корпусу), 12:10 – Модератор Наталка Дьоміна.
13 грудня – Житомир - Львівська майстерня шоколаду (майдан Перемоги, 7/8),  18:00 – Модератор Оксана Куценко. 
15 грудня – Харків - Книгарня Є (Сумська, 3), 18:30 – Модератор Ростислав Мельників. 
16 грудня – Суми - Книгарня Є (вул. Соборна, 44), 19:00 - Модератор Владислав Івченко. СКАСОВАНО!
 
 
«Під час написання «Супергероїв» я прагнула створити поетичну книжку, а не поетичну збірку, - розповідає Олена Гусейнова. - Саме тому це не колекція дрібних розповідей, а одна велика історія. Вона починається, триває і завершується. У ній дуже конкретний простір розгортання і дуже конкретні герої, у суперсили яких я справді вірю. Але після того, як книжка була дописана, виникла потреба розхитати цю міцно сплетену тканину. Саме це відбулося у співпраці з ілюстраторами Творчої майстерні «Аґрафка». І це дуже цікавий досвід».
 
«Супергерої» – це книжка про і книжка для. Буденна недосконалість обертається в ній джерелом для знаходження (або втрати) суперсили. Тексти рухаються в ній від ретро-іміджів до вкрай сучасних образів.  Герої рухаються містом, яке то засинає, то прокидається. Головна суперсила героїв книжки у тому, щоби знати і пам`ятати. Бетмен пам’ятає, що не може просто вбити Джокера. Спайдермен знає, що просте життя не починається ніколи.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage