Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Старому Леву – 15 років! Запрошуємо на святкування
Видавництво відсвяткує ювілей у «родинному колі»: з читачами, письменниками, друзями та «ГИЧ Оркестром». 
 
Найкращий подарунок до Дня народження – посмішки тих, кого любиш, - вважає Старий Лев. Тож на своє 15-річчя ВСЛ підготувало свято для усієї своєї великої родини: читачів, що підтримували усі ці роки, письменників та художників, завдяки яким львівські книжки знають і люблять по всьому світу, друзів, що вболівали за видавництво. На гостей чекає безліч майстер-класів для дорослих і малюків, розіграш суперпризів та подарунків, неймовірні знижки на книги, інтерактиви з письменниками, танці та забави з аніматорами, благочинний аукціон від авторів ВСЛ, пошта Старого Лева та святковий концерт. 
 
Завітайте на День народження Старого Лева 11 грудня з 12:00 по 18:00 у «Fest Republic» (Львів, вхід з вул. Заклинських, 43). У день свята від Порохової вежі до місця проведення курсуватимуть безкоштовні автобуси. Вхід - вільний.
 
У свій 15-тий День народження Старий Лев даруватиме подарунки книголюбам, щоб розділити це свято з великою дружною читацькою родиною. Для усієї малечі і навіть для тих, кому далеко за 20, але в душі досі живе дитина, - ігри, забави, співи та танці з аніматорами. Для тих, хто любить створювати красу руками – безліч цікавих майстер-класів. На допитливих читачів чекають зустрічі з письменниками та художниками видавництва.
 
Під час свята діятиме «Пошта Старого Лева», де гості зможуть безкоштовно відправити книгу-подарунок у будь-який куточок України. Автори ВСЛ підготували багато цікавих лотів на благочинний аукціон, кожен з яких глядачі зможуть отримати, пожертвувавши книги на поповнення бібліотечних фондів Краматорської центральної міської бібліотеки для дітей.
 
І, звісно, кожен, хто завітає на святковий розпродаж, візьме участь у розіграші подарунків, серед яких подарункові сертифікати, сумки, календарі, арт-бук «Скриня» та справжній мікроскоп! А на завершення свята глядачі почують виступ фантастичного, запального, невгамовного «ГИЧ Оркестру». До зустрічі на родинному святі «День народження Старого Лева»!
 
Програма свята «День народження Старого Лева»
 
Головна сцена
 
12:00 – 13:00 – Забави з аніматорами та Старим Левом;
13:00 – 13:45 – Імпровізований театр з Галиною Вдовиченко за мотивами книжки «Засинай. Прокидайся»;
14:00 – 14:45 – Мар’яна Савка і «Тихі віршики на зиму»;
15:00 – 15:45 – «Про драконів і щастя» разом із Катериною Міхаліциною;
15:45 – 16:15 – Благочинний аукціон від авторів ВСЛ «Книга Лева – дітям Краматорська»;
16:15 – 16:30 – Розіграш подарунків від Старого Лева - мікроскоп - арт-бук «Скриня. Речі сили» - календарі Старого Лева - поетична серія ВСЛ - подарункові сертифікати - сумки – листівки;
17:00 – 18:00 – Концерт «ГИЧ Оркестру»;
 
Дитячі майстер-класи
 
12:00 – Святковий майстер-клас з Марією Фоєю за мотивами «Маленької книжки про любов» Ульфа Старка;
13:00 – Туконячий майстер-клас «Зубр шукає гніздо» з Оксаною Булою;
14:00 – Креативимо з «Аґрафкою» (Романа Романишин та Андрій Лесів): «Франко і Я»;
15:00 – «Новорічна гірлянда, рогатий олень та симпатичний міньйон» - майстер-клас від Катерини Садовщук; 
16:00 – «Об’ємна листівка» з Мар’яною Петрів;
 
Дорослі майстер-класи
 
12:00 – «Сережки своїми руками». Майстер-клас Ірини Бжезінської;
13:00 – «Декоруємо пряники» з пані Стефою (за мотивами «У будні і свята» Дарія Цвєк);
14:00 – «Ялинкові прикраси» з Лесею Пантелеєвою;
15:00 – «Речі сили» з Яриною Винницькою за мотивами арт-буку «Скриня. Речі сили»;
16:00 – «Іграшки з солоного тіста» за мотивами «Різдвяної історії» Чарльза Діккенса. Проводить Ксенія Паршина.
 
 
Святкова пошта Старого Лева
 
Що може бути краще, аніж подарувати улюблену книгу тому, кого любиш? Старий Лев знає про це, тож спеціально для своїх книголюбів організував святкову пошту просто на власному Дні народженні. Тут ви зможете запакувати подарунок та безкоштовно надіслати його на будь-який склад Нової Пошти в Україні! Акція діє з 13.00 до 16.00 години.
 
Як потрапити на свято?
 
Аби потрапити на свято до Старого Лева у «Fest Republic», гостям варто скористатися одним із вказаних варіантів маршрутів. Вхід у зал - з вул. Заклинських, 43 (ПЕРЕГЛЯНУТИ КАРТУ). Для гостей, що приїдуть на авто, діє зручна стоянка.
 
- Маршрутка №25 від Театру ім. Лесі Українки (вул. Городоцька, 67) до вул. Заклинських, 12. Іти 5 хв. Пішки до вул. Заклинських, 43;
 
- Трамвай №6 від Театру ім. Лесі Українки (вул. Городоцька, 67) до вул. Промислової, 6. Іти 15 хв. пішки по вул. Опришківській до вул. Заклинських, 43;
 
- Автобуси ВСЛ від Порохової вежі (з вул. Винниченка) до «Fest Republic» (вхід з вул.Заклинських, 43).
 
Від Порохової вежі: 11:30, 12:00, 12:30, 13:00, 13:30, 14:00, 14:30, 15:00, 15:30, 16:00.
З вул.Заклинських: 12:30, 13:00, 13:30, 14:00, 14:30, 15:00, 15:30, 16:00, 18:00, 18:30.
Виграй суперприз!
 
У свій 15-тий день народження Старий Лев підготував подарунки для найзавзятіших книгоманів. Долучися до святкового розпродажу, придбай книгу зі знижкою – 15% та отримай купон для розіграшу. На учасників чекають оригінальні призи, головний з яких потішить юних науковців. Адже це сучасний мікроскоп для дитячого розвитку! Він укомплектований великою кількістю різних аксесуарів, готових слайдів для перегляду, оснащений трьома об'єктивами.
 
Наші подарунки:
 
- Мікроскоп + книга «Цікава Хімія»
- Арт-бук «Скриня. Речі сили» + еко-торба «Скриня» + календар ВСЛ
- Сумка «Кротяча» + Календар ВСЛ + набір листівок
- Поетичний календар + поетична серія ВСЛ
- Сертифікат «200 грн» + календар ВСЛ
Благочинний аукціон «Книга Лева – дітям Краматорська»
 
Чи знав ти, друже, що автори Старого Лева талановиті не лише у написанні та ілюструванні книжок? Ваші улюблені письменники та художники приготують оригінальні лоти-подарунки, які отримає той відвідувач свята, котрий запропонує за них найбільшу кількість книг. Усі зібрані книги помандрують у місто Краматорськ Донецької області і займуть полиці Центральної міської бібліотеки для дітей.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage