Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Скриня. Речі сили»: інтерактивна версія – безкоштовно
Нещодавно у «Видавництві Старого Лева» вийшов унікальний арт-бук «Скриня. Речі сили», який створили Ярина Винницька, Юлія Табенська та Дмитро Осипов, - книга про українське і для українців. Книга, яка поєднала у собі те, з чого колись складався світ наших бабусь і що невблаганно зникає з нашого життя. А щоб зробити сприйняття наших національних скарбів ще яскравішим, студія Nravo розробила інтерактивну версію арт-буку. Тож тепер можна  насолоджуватися цим ексклюзивним виданням у себе в телефоні.
 
На 36-сторінках анімованого видання можна дізнатися, що ж прийнято складати у скриню як придане молодої дівчини, якими є весільні обряди у різних регіонах країни тощо. Тут ви побачите  старовинні українські орнаменти, строї, головні убори, рушники та інші народні артефакти, зібрані з усієї України. А ще додаток дозволяє долучитися до творення власної скрині, розмалювати старовинну ікону, наприклад.
 
Почути в інтерактивній версії «Скрині» можна старовинні весільні пісні з Покуття, а також мелодії, створені за допомогою трембіт та цимбал. У додатку звучать голоси Сергія Фоменка з гурту «Мандри» та Іванки Червінської, фіналістки «Голосу країни».
 
 
Завантажити додаток для ґаджетів з операційними системами iOS та Android можна безкоштовно.
 
«У мене таке відчуття, що я готувала цю книгу все своє життя — їздила у фольклорні експедиції, збирала власну колекцію артефактів, досліджувала світ традиції у різний спосіб, - розповідає Ярина Винницька. -  Аж поки не зустріла своїх партнерів-співаторів — магічну художницю з Кам’янця-Подільського Юлію Табенську та ідеолога проекту Дмитра Осипова. Ми втрьох впродовж дев’яти місяців (дуже символічно) творили вже саму книгу».
 
 
Розробники планують розширювати інтерактивну версію книги та доповнювати її щоразу чимось новим. «Ми хочемо, щоб всередині був інтерактив у кожній сцені та багатомовність – щонайменше, англійська версія. Також хочемо додати більше міні-ігор – наприклад, знайти всі підсвічники на сцені чи скласти пазл», — зазначає CEO Nravo Андрій Табачин.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage