Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Школярі отримають підручники після першого грудня
 
Міністр освіти і науки України Сергій Квіт оголосив, що доставка підручників для школярів 4-7 класів розпочнеться з першого грудня. За його словами, книги будуть надіслані департаментам освіти і науки обласних державних адміністрацій, які уже готові приймати та відвантажувати видання. 
 
За словами Сергія Квіта, «Міністерство здійснило всі необхідні організаційні заходи, щоб прискорити видання нових підручників. Зокрема, завершено тендерні процедури закупівлі підручників, укладено угоди з видавництвами на друк великотиражних видань для учнів 4 і 7 класів загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською та російською мовами». Також міністр розповів, що зараз триває робота над укладанням угод щодо видання підручників мовами національних меншин та для дітей з особливими освітніми потребами.
 
Наразі на друк підручників витрачено понад 77 млн. гривень, що розраховано на 72, 5% усіх навчальних видань (140 назв загальним накладом понад чотири мільйони примірників). Як зауважив міністр, МОН також доклало зусиль до здешевлення вартості підручників шляхом  зниження ціни паперу та зменшення рентабельності, що скоротило витрати на 20 млн. грн.
 
Відомо, що сьогодні частина підручників вже надрукована, інші – ще друкують.
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage