Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Світова спільнота продовжує підтримувати Україну та проявляти цікавіть до українських книг! Так раді повідомити, що «Видавництво Старого Лева» продала права на переклад і видання трьох книг для дітей: історія Мар’яни Прохасько і Тараса Прохаська «Хто зробить сніг» вийде у американському видавництві Archipelago Books та чеському Baobab! А книги Катерини Міхаліциної з ілюстраціями Оксани Були «Хто росте у парку» і «Хто росте у лісі» незабаром читатимуть у Латвії завдяки видавництву Baltais Valis.

«Хто зробить сніг» – це тепла казка по родину кротів та їх тринадцять кротенят, про дружбу та взаємодопомогу, про турботу та домашній затишок, а також про те, хто насправді робить сніг…

Книги «Хто росте у парку» та «Хто росте у лісі» – це поєднання атмосферних історій про мешканців парку і лісу та різних цікавинок про дерева і тварин, яких можна там зустріти. Скільки відтінків має осіннє листя буків і грабів, як готуються до зими ялина й модрина, чи мох дубовий – насправді мох і чому не можна палити сухостоїв, які дерева найпоширеніші у парку та як відрізнити клен від явора, а каштан від тополі – про це на сторінках видань. 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage