Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Навіщо «Зубр шукає гніздо»? Дізнаймось на презентації у Львові
У суботу, 3 грудня, на маленьких львів’ян чекає знайомство з велетенськими і дуже милими тваринами – зубрами. Про цих рідкісних ссавців розповість волонтер Всесвітнього фонду дикої природи в Україні. А ще це буде чудова нагода зустрітися з Оксаною Булою - авторкою книжки-картинки «Зубр шукає гніздо», що вийшла у «Видавництві Старого Лева». Зустріч відбудеться о 12:00 на 3 поверсі Львівського державного природознавчого музею (вул. Театральна, 18). Вхід – вільний.
 
Як відомо, зубрів в Україні залишилося дуже небагато, та ще менше ми знаємо про них. Саме про одного із них написала та намалювала веселу казку львівська художниця Оксана Була: зубр, що віддавна звик блукати снігами, раптом вирішив й собі знайти гарненьке містечко для зимування. А все через зустріч з ведмедем, який саме готувався до сну… Що вийшло з цієї зустрічі, а також про вміння слухати себе та інших, розповідає ця тепла й зворушлива історія про зубра.
 
«Зубр шукає гніздо» - це  унікальна  українська книжка-картинка, яка знайомить дітей з лісовими мешканцями.  Зовсім скоро у маленьких читачів з’явиться наступна історія про ведмедя, що не хоче спати. На черзі - ціла серія оповідок про тваринок, які мешкають в українських лісах, та про казкових персонажів «туконі», що їх оберігають.
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage