Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Мандрівки з Чарівним Атласом» у Києві
«Видавництво Старого Лева» запрошує дітей та їхніх батьків  у справжню подорож до Венеції разом з авторами книжки «Мандрівки з Чарівним Атласом: Венеція» письменницею Надійкою Гербіш та художницею Богданою Бондар, яка відбудеться вже у суботу, 18 червня. Захід почнеться о 12.00 у київській Книгарні "Є" (вул. Лисенка, 3).
 
Авторки розкажуть маленьким та дорослим гостям зустрічі про свою книгу, про мандрівку у Венецію та пригоди, які трапляються з героями видання – юними  Лукою і Терезкою. Не проґавте нагоду дізнатися про справжні італійські гондоли та чудову архітектуру Венеції, смачні місцеві страви та цікаві події міста, що наче оживають у книжці «Мандрівки з Чарівним Атласом: Венеція» завдяки ілюстраціям Богдани Бондар і дарують відчуття справжньої подорожі.
 
І, звісно, під час презентації  юні читачі зможуть намалювати власні історії з мандрівок, будь-то в іншу країну чи сусіднє містечко. Адже Богдана Бондар підготувала для всіх охочих творчий сюрприз – авторський майстер-клас з техніки акварель.
 
Вхід вільний.

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage