Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

«Лісова пісня» Лесі Українки стане мультфільмом
 
Компанії FILM.UA і Animagrad оголосили про початок роботи над екранізацією відомої драми Лесі Українки «Лісова пісня». За задумом режисерів стрічка, що отримає назву «Мавка. Лісова пісня», постане перед глядачами у вигляді мультфільму, а сюжет буде дещо змінений. Ідея проекту належить Сергію Созановському та Ірині Костюк.
 
Автори сценарію дещо змінять класичний сюжет твору. Він буде осучаснений, у тексті з`являться додаткові комедійні персонажі, а трагічну кінцівку замінять на щасливу. Організатори проекту запевняють, що при цьому збережуть усю тонкість, ліричність, красу та казковість твору Лесі Українки. 
 
«Завдяки копіткій роботі сценаристів, вкрапленням етнічних мотивів у візерунках і одязі, ретельній роботі над саундтреком до фільму «Мавка. Лісова пісня» розкриє унікальний світ самобутньої і дивовижної слов'янської міфології глядачам у всьому світі», - йдеться у повідомленні FILM.UA.
 
Також автори проекту обіцяють здивувати глядачів унікальністю героїв. У мультфільмі з`являться нові персонажі, як от вовкодав Надя, Котожабик та Філін Філя, а колір очей та волосся Мавки змінюватиметься залежно від настрою героїні та пори року. 
 
Прем`єра повнометражного мультфільму запланована на 2017 рік. 
 
Більше про проект «Мавка. Лісова пісня».
 
 
 
 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage