Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Костянтин Грубич презентує «Смачну країну» у Фастові
У п`ятницю, 8 квітня, у  Культурному просторі Центру Святого Мартіна м. Фастів (пл. З. Козара, 2) відбудеться презентація книжки журналіста та телеведучого Костянтина Грубича «Смачна країна», що  вийшла у «Видавництві Старого Лева». Костянтин не лише розповість, як творилася книга та які пригоди з ним трапилися, коли він мандрував Україною та шукав цікаві рецепти з різних куточків країни, а й приготує для гостей одну із страв. Початок о 19.00. Вхід вільний.
 
«Я йшов до видання цієї книги довгих десять років, упорядковуючи усі тексти, рецепти, поради, фотоархів, - розповідає Грубич. – А зараз я отримую від цієї книги ще більше радості, аніж від прем’єри телепрограми. Це моє дитя. Через 100 років мене не буде, а «Смачна країна», сподіваюсь, стоятиме на кухонних полицях українців».
 
До книжки «Смачна країна» увійшли рецепти, які Костянтин Грубич зібрав, подорожуючи Україною. Під час подорожі Костянтин готував і смакував страви, популярні у тій чи іншій місцевості, знайомився з культурою і традиціями міст, містечок та сіл. Тому кожна зі страв у цій книзі має свою історію, унікальну рецептуру та нагадує про добрих людей, які долучилися до їх творення. 
 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage