Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.
wishlist
Stary Lev Logo
На жаль, нічого не вдалось знайти за вашим запитом.

Книги Старого Лева – у рейтингу найкращих за версією БараБуки

Простір української дитячої книги «БараБука» назвав найкращі видання для дітей, підлітків та родинних читань у 2016 році. Серед переможців у кількох номінаціях – автори та книги Старого Лева. Вітаємо!

У номінації «Ілюстратор року» журі відзначило Оксану Була, авторку книги «Зубр шукає гніздо».

Перемогу у номінації «Пізнавальна книжка року» здобуло видання «Франко від А до Я», текст - Богдана і Наталі Тихолозів, ілюстрації - творчої майстерні «Аґрафка».

Номінація «Класика родинного читання» стала переможною для книги «Гості на мітлі» Володимира Рутківського.

Окрім того, спецвідзнаку  «Книжка, що рятує» отримало видання Катерина Бабкіна «Шапочка і кит», а «Хрестоматія сучасної української дитячої літератури», що незабаром побачить світ, - здобула спеціальну відзнаку БараБуки «Шпаргалка для вчителя».

«Наша відзнака відрізняється від інших премій, рейтингів та відзнак двома важливими особливостями, - зазначає керівник та співзасновниця проекту БараБука,  письменниця Тетяна Стус. - По-перше, ми розглядаємо весь потік видань цього сегменту, а не ті, які хтось “подає на конкурс”. Тож ми відстежуємо цілісну картину тенденцій та явищ. По-друге, експерти, які формують цей яскравий пул родинних та дитячих книжок, представляють усі фахові аналітичні напрямки: тут і академічна складова, і педагогічна, і бібліотечна, і методична, і мамо-батьківська, і думка дітей-читачів теж враховується»

Повний перелік переможців за посиланням. 

 

 

Коментарі

Щоб залишити коментар, необхідно

imageimage